• Verkocht

Parelhof 116 1703 DT Heerhugowaard

€ 25.000 /jr

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2023
Verkoopdatum
3 april 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

TE HUUR
Parelhof 116 te Heerhugowaard

UNIEKE KANS OP ONDERNEMEN IN HET HART VAN HEERHUGOWAARD
Word nu onderdeel van hét bruisende hart van Heerhugowaard: "Lapis Lazuli". De Heul Vastgoed en Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij bieden u hier een commerciële ruimte aan op een unieke plek met een hoge attentiewaarde, veel daglicht en gelegen aan het levendige Stadsplein van Heerhugowaard. Dit is dé ideale ruimte voor bijzondere horeca concepten, kantoren en praktijk-/zorg gerelateerde partijen.

INDELING
De commerciële ruimte is 85 m² groot op de begane grond en heeft een unieke ruimtelijke uitstraling door het plafond van 6 meter hoog. Het extra hoge plafond maakt daarbij ook de entresol van 39 m² mogelijk, te bereiken via een vaste houten trap. De entree is uitgevoerd met een volledig te openen pui en fraaie zonwering die tevens dienst kan doen als beveiliging. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval door de gehele ruimte. U heeft tevens de mogelijkheid voor de ruimte een terras te creëren van ca. 15 meter vanaf de voorpui.
Door casco oplevering kunnen bedrijfsspecifieke voorzieningen nog eenvoudig meegenomen worden, is er een vrije indeelbaarheid en kunnen units naar eigen wens en smaak worden ingericht.

DUURZAAM ONDERNEMEN MET ENERGIELABEL A+
De commerciële ruimte heeft een zeer goede isolatie, er zijn duurzame technieken toegepast om het complex van warmte en stroom te voorzien. Daarbij zijn duurzame bouwmaterialen gebruikt, zoals verantwoord gekapt hout. Het resultaat is dat de ruimte over het energielabel A+ beschikt. Dat merkt u straks in uw servicekosten en daarbij belast u het milieu minder.

LOCATIE
Groot verzorgingsgebied met een groeiend aantal inwoners door de vele nieuwbouwontwikkelingen in Heerhugowaard en directe omgeving. Om de hoek ligt winkelcentrum Middenwaard, NS station, bushalte, gemeentehuis met bibliotheek, een bioscoop en theater COOL.

PARKEREN
Openbaar parkeren is mogelijk in de diverse parkeergarages en parkeerterreinen rondom winkelcentrum Middenwaard (P1, P2, P3, P4).

BESTEMMING
Bestemming mogelijkheden o.a.
• Zorg/maatschappelijk, bijvoorbeeld tandarts, mondhygiënist;
• Kapper, beautysalon en nagelstudio;
• Kantoorruimte;
• Dienstverlening, makelaarskantoor, advocaat, hypotheek- of assurantiekantoor;
• Horeca (met terras).
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heerhugowaard. Detailhandel is niet toegestaan.

OPLEVERINGSNIVEAU EN INSTALLATIES
Als basis is het volgende opleveringsniveau het uitgangspunt:
De ruimte wordt als casco verhuurd, doch voorzien van:
• Meterkast v.v. elektra- en wateraansluiting;
• Riool-aansluiting;
• Pui v.v. HR++ beglazing en rolluiken;
• Entresol v.v. balustrade (hout);
• Steektrap (hout met leuning);
• Aansluiting mechanische ventilatie;
• Afwerking wanden: behangklaar;
• Vetvangput;
• Screens;
• Vloerverwarming;
• Afzuiginstallatie.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaar.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.
Huurder dient zelf contractant te worden van de nutsleveranciers.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Huur en servicekosten en btw per maand vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.

AANVAARDING
In overleg.

RECLAME
Om eenheid van het gevelaanzicht van het complex te behouden gelden regels ten aanzien van het reclameaanduidingen. Bij de commerciële units mogen deze uitsluitend worden aangebracht binnen de zones zoals op de tekeningen staat aangegeven.

VOORBEHOUDEN
We hebben de uiterste zorg besteed aan deze brochure en overige verhuurdocumenten. Getoonde beelden zijn indicatief. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Mogelijk zijn meerwerk opties weergegeven op de impressies. Laat u goed informeren over de basisuitvoering en opties.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.

COURTAGE
De Heul Vastgoed en Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij behartigen de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Alle door De Heul Vastgoed en Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Horeca, zorginstelling en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
124 m²
Verkoopvloeroppervlakte
124 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum

Betrokken makelaar

NVM makelaar

De Heul Vastgoed

Bel 072-7507319

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.