• Verkocht

Hoofdstraat 170 7901 JW Hoogeveen

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2022
Verkoopdatum
10 juni 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

VRIJWILLIGE VEILING HOOFDSTRAAT 170 -170a-170b Hoogeveen

KARAKTERISTIEK CASCO WINKELPAND MET TWEE BOVEN GELEGEN CASCO WONINGEN

OP ABSOLUTE A1 LOCATIE MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HOOGEVEEN

Bezichtigingen

24 mei 2022 van 15.00 tot 17.00 uur.

7 juni 2022 van 15.00 tot 17.00 uur.

Openbare vrijwillige veiling

Zaalveiling donderdag 9 juni 2022 vanaf 14:00 uur Lavendelheide 4 in Drachten (Van der Valk Hotel Drachten), gelijktijdig online veiling via , ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Gerrits & van Gulick Notarissen.

Onderhands bod

Tot uiterlijk 25 Mei 2022 23.59 uur kunnen door potentiële gegadigden onderhandse biedingen worden uitgebracht ten kantore van Notaris Gerrits & Van Gulick te Gemert.

Ligging en bereikbaarheid

Nabij o.a. Douglas, Scapino, Hema, Intertoys, The Sting gelegen. Voldoende openbare parkeerruimte rondom. Bevoorrading kan zowel aan de achterzijde (via Nicolaas Beetsplein) als aan de voorzijde (Hoofdstraat). Tevens goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Gebruik

Het object verkeerd in casco staat, leeg en ontruimd. Op 8 november 2021 is door Gemeente Hoogeveen een vergunning afgegeven om een winkelruimte op de begane grond te realiseren van ca. 275M2 met twee boven gelegen woningen van 135M2 (Hoofdstraat 170a) en 105M2 (Hoofdstraat 170b) gebruiksoppervlak met ieder een eigen dakterras van respectievelijk ca. 85 m2 en ca. 30 M2

Indeling

Casco zonder indeling. De indeling dient te worden gerealiseerd volgens vergunning welke door Gemeente Hoogeveen is verstrekt (omgevingsvergunning Z.270990 verleend op 8 november 2021).

De vergunning is inmiddels onherroepelijk.

Voorzieningen

Geen

Bouwjaar

Circa 1930 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard

Voor-, zij- en achtergevel metselwerk. Het dak is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn voorzien van enkel glas.

Milieu

Verkoper heeft een asbestinventarisatie uit laten voeren. Er is geen asbest meer aanwezig in het aangebodene.

Bestemming

Het object heeft de bestemming detailhandel op de begane grond en wonen op de twee boven gelegen verdiepingen.

Onderhandse bod

Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 25 mei 2022 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris (Gerrits & van Gulick Notarissen) te worden gericht t.a.v. de heer M. Nanninga. Adres: Komweg 150, 5421LH, Gemert, of per email:

Gebruik hiervoor eventueel het biedformulier onderhandse biedingen, te vinden op veilingbiljet.nl.

Biedingen zullen worden behandeld zonder dat de opdrachtgever gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie

De inzetpremie (plok) voor het registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper en komt ten laste van de opbrengst.

Gunning

De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken. Inzetpremie wordt enkel uitgekeerd bij gunning.

Veilingkosten

De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op veilingbiljet.nl

Overdrachtsbelasting

Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties

Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is" principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt.

Bijzonderheden

Verkoper beschikt niet over een energielabel voor de winkel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk maakt, of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend te zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak dan ook ontstaan. In het object zijn geen nuts voorzieningen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
13 mei 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
275 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
515 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 135 m²)

Energie

Energielabel
D 1,34

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.