• Verkocht

Westeinde 2 3146 BZ Maassluis

€ 1.300 /mnd

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 juli 2022
Verkoopdatum
13 juli 2023
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

In Winkelcentrum Steendijkpolder te Maassluis is per direct een winkelruimte beschikbaar voor de verhuur! De winkelruimte is gelegen aan Westeinde 2 en is uitermate geschikt voor onder andere detailhandel en/of dienstverlenende activiteiten.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is in totaal ca. 112 m2 BVO groot. De winkelruimte zal in de huidige casco staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van nutsvoorzieningen tot aan de meterkast en een winkelpui. Eventuele overname van de huidige voorzieningen behoort tot de mogelijkheden in overleg.

BOUWJAAR
Het pand is in 1978 gebouwd.

BESTEMMING
De voor ‘Gemengd – 3’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel uitsluitend op de begane grond;
b. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
c. met de daarbij behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen en toegangswegen.

Eventuele horeca activiteiten zijn uitgesloten op deze locatie.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Steendijkpolder gelegen in Maassluis West is een gezellig buurt winkelcentrum voor de dagelijkse boodschap en meer! In Winkelcentrum Steendijkpolder zijn onder andere PeterSmit2wielers, DA Drogisterij Wildenburg, Lidl, Restaurant de Gouden Kom, Kleermakerij Maassluis, Hypotheekshop Maassluis, Waterweg Woning Makelaar, Apotheek BENU, OK Slijterij en Zonnestudio SunSensation Maassluis gevestigd. Tevens zijn omliggende regio’s zoals Westland en Vlaardingen goed bereikbaar middels het provinciale wegennetwerk en op enkele minuten afstand van de Rijksweg A20.

Daarnaast is op korte loopafstaand bushalte Stadsmolen gelegen, alwaar ieder uur bus 34 stopt. Deze verbinding (Maassluis Via Naaldwijk) heeft 25 haltes vertrekkende van Monster, Emmaplein en eindigend in Maassluis, Station Maassluis Centrum.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.300,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met de desbetreffende nutsvoorzieningen. Er wordt wel een voorschot van € 100,- per maand excl. BTW ten behoeve van de VvE gerekend.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel C en is geldig tot 10 november 2032.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + telkens 5 jaar. Overige termijnen zijn in overleg met de eigenaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in september 2012, aangevuld met specifieke bepalingen vanuit verhuurder.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het pand.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.300 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
112 m²
Verkoopvloeroppervlakte
112 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.