• Verkocht

van Heutszstraat 29 a 6521 CT Nijmegen

€ 300.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 januari 2021
Verkoopdatum
25 maart 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

LET OP: Dit object is momenteel in gebruik als kantoor-/praktijkruimte, maar kan ook als woning in gebruik worden genomen.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een courante bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 188 m², waarvan circa 113 m² begane grond en circa 75 m² kelder. Het object heeft een geschiedenis, waarvan diverse elementen terug te vinden zijn in de bedrijfsruimte (zoals de ouderwetse goederenlift, de trap richting de kelder en de oude scheepsdeur). Momenteel wordt het object gebruikt als praktijk-/kantoorruimte. Het object bestaat uit een drietal werkruimtes, een kantoor-/studieruimte, een keuken en een opslagruimte (de kelder). De werkruimte aan de voorzijde van het object heeft veel lichtinval. De overige twee werkruimtes en de kantoor-/studieruimte heeft via dakramen met melkglas een prachtige lichtinval. De bedrijfsruimte is gedeeltelijk voorzien van een systeemplafond, een natuursteen vloer en een laminaatvloer. Het object zal rondom de zomer 2021 beschikbaar zijn.

Het object heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot het bestemmingsplan. Naast de bestemming kantoren, detailhandel en dienstverlening heeft het ook de bestemming wonen. Het object kan gemakkelijk worden verbouwd naar een ruime benedenwoning. Aan de voorzijde van het object zou een woonkamer kunnen worden gecreëerd met een open keuken. Aan de achterzijde zou een slaapkamer (eventueel twee slaapkamers) met badkamer en toilet kunnen worden gemaakt. Op dit moment is er geen buitenverblijf (zoals een tuin), maar deze zou (na goedkeuring van de VvE) kunnen worden gecreëerd aan de achterzijde van het object.

OMGEVING
Het object is gelegen in Nijmegen Oost, één van de meest gewilde buurten van Nijmegen. In de directe omgeving zijn diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd, zoals Bar Pasta, Toko Oost en Restaurant Vesters. De universiteit en het Radboud ziekenhuis zijn in de nabije omgeving gelegen. Het stadscentrum van Nijmegen is op 15 minuten loopafstand. De locatie is goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. Naast de openbare weg zijn er parkeervoorzieningen. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de omgeving gevestigd. Het centraal station is op 20 minuten loopafstand.

INDELING
• 3 werkruimtes;
• 1 kantoor-/studieruimte;
• Pantry;
• Goederenlift;
• Toilet;
• Opslagruimte (kelder).

METRAGE
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 188m², als volgt verdeeld:
• Begane grond is ca. 113 m²
• Kelder is ca. 75 m²

OPLEVERNIVEAU
De kantoor-/praktijkruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

BESTEMMING
Het object heeft als bestemming gemengd-2:
• Wonen;
• Kantoren;
• Detailhandel;
• Cultuur en ontspanning;
• Dienstverlening;
• Maatschappelijke voorzieningen;
• Bedrijven zoals opgenomen in milieucategorie 1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

ENERGIELABEL:
Dit object heeft energielabel A, geldig tot 19-01-2031.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Hatert
Sectie: H
Nummer: 2027
Appartementsindex: A1

KOOPPRIJS
€ 300.000,- k.k.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG - Appartementsrecht.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

AANVAARDING
1 juli 2021

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 300.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
27 januari 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
188 m²
Verkoopvloeroppervlakte
113 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.