• Verkocht

Pastorielaan 2 -7 3233 CZ Oostvoorne

€ 125 /m²/jaar

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 maart 2021
Verkoopdatum
4 mei 2023
Looptijd
25½ maand

Omschrijving

Wilt u ondernemen in het gezellige kustdorp van Oostvoorne? Dan is deze winkelruimte geschikt voor u!

Het complex is gelegen in het winkelcentrum van Oostvoorne met in de directe omgeving het Kruidvat, Bruna, Coöp, Albert Heijn en diverse lokale retailers en horecabedrijven. De Pastorielaan is de verbinding tussen de hoofdwinkelstraat van Oostvoorne en het Dorpsplein waar o.a. diverse speciaalzaken zijn gevestigd zoals een slijterij, bakker en traiteur. Oostvoorne valt onder de gemeente Westvoorne, gezamenlijk met Rockanje en Tinte telt de gemeente ca. 15.000 inwoners. Westvoorne verwelkomd jaarlijks tienduizenden toeristen op de diverse campings, hotels en accommodaties gelegen nabij de kust.

Opleveringsniveau
De objecten worden casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd en zijn afhankelijk van de unit deels ingericht en v.v. pantry en sanitair.

Huurprijs
€ 125,-- per m2 per jaar exclusief btw en eventueel verschuldigde servicekosten.

Oppervlakte
Pastorielaan 3A totaal 157 m² VVO
Pastorielaan 4-6 totaal 305 m² VVO
Pastorielaan 5-7 totaal 221 m² VVO

Er zijn units samen te voegen waardoor een totaal oppervlak bereikt kan worden van 462 m2 VVO.

Parkeermogelijkheden
Parkeren in het centrum is gratis en biedt voldoende mogelijkheden in de directe omgeving of bij de diverse supermarkten.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afrit van de Rijksweg A15 is binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de Stationsweg is een bushalte welke een directe verbinding heeft met de nabijgelegen dorp en steden zoals Brielle en Spijkenisse.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar (flexibele huurtermijn is bespreekbaar).

Bestemming
Het object heeft de bestemming Centrum-1 waar is toegestaan detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en horecabedrijven t/m categorie 2 en sportscholen.

Servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Pastorielaan te Oostvoorne.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
462 m² (in units vanaf 75 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
462 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.