• Verkocht

Walplein 2-4 5341 ED Oss

€ 17.000 /jr € 134.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 april 2015
Verkoopdatum
3 november 2020
Looptijd
66½ maand

Omschrijving

De commerciële ruimte is gelegen op toplocatie in het centrum van Oss. De ligging in het voetgangersgebied direct tegenover de voormalige V&D maakt dit voor Osse begrippen een winkelruimte op absolute A1 locatie. De locatie is tevens bestemd ten behoeve van horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening.

Oppervlakte: ca. 55 m².

De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een complex met op de verdieping een woonappartement. Dit appartement wordt momenteel tevens te huur aangeboden. Het geheel heeft een karakteristieke uitstraling.

Omgeving:
De commerciële ruimte is gelegen op een hoeklocatie in het winkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk detailhandelsbedrijven op de begane grond en woonruimte op de verdiepingen. In de levendige winkelstraat zijn o.a. gevestigd Delifrance, Luigi Lucardi, Eyewish Groeneveld, Boetiek Open 32, Cleassens Schoenenmode, Ziens schoenenmode, Ter Horst van Geel en Hema.

Bereikbaarheid / Parkeren:
Door de ligging in het stadshart van Oss zijn er in de nabijheid voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald) gesitueerd. Oss is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen aan twee belangrijke verkeersaders, zijnde de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch). Het centrum is vanaf deze snelwegen bereikbaar binnen enkele autominuten.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en daarnaast beschikt de stad over een NS treinstation.

Indeling / Afwerking:
Commerciële ruimte (evt. met uitgifte- / verkoopraam) en magazijnruimte / toilet.

De commerciële ruimte is voorzien van een tegelvloer, systeemplafonds met TL en vitrineverlichting, CV installatie en warmteluchtgordijn. Recentelijk is de ruimte opgefrist en is het oppervlak van de verkoopruimte gemaximaliseerd.

Bestemming:
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Centrum-Oss-2013 en is bestemd als Centrum – Kernwinkelgebied. Deze bestemming omvat zowel Detailhandel als horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 134.000 kosten koper
Huurprijs
€ 17.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 26.000 per jaar
Aangeboden sinds
8 april 2015
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
70 m² (in units vanaf 55 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.