• Verkocht

Prof van Ginnekenstraat 30 32 4731 JZ Oudenbosch

€ 385.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 september 2020
Verkoopdatum
5 maart 2021
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Wij hebben het genoegen u dit multifunctioneel woon-/winkelpand met royale garage c.q. werkplaats aan te bieden. Dit riante object is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Oudenbosch op een perceel van 444 m² met in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.
Oudenbosch staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp aanwezig. Tevens staat Oudenbosch bekend om de imponerende Basiliek en de prachtige haven in het centrum.
Ook is Oudenbosch gunstig gelegen ten opzichte van o.a. Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).
Het object ontleent zich uitstekend als beleggingsobject, daar er 3 verhuurbare eenheden zijn, welke separaat van elkaar toegankelijk zijn.
De huidige staat van onderhoud is goed, gezien het feit dat het pand in de loop der jaren diverse verbouwingen en verbetering heeft ondergaan.

Indeling

Begane grond (winkelgedeelte)

Het winkelgedeelte is van een mooie en meer dan 5 meter brede etalage voorzien. De afwerking bestaat uit vloerbedekking, stucwanden en een systeemplafond. Aan de achterzijde van het winkelgedeelte bevinden zich o.a. het magazijn en een verblijfsruimte. De mogelijkheid bestaat om deze extra 70 m² bij de winkel te betrekken.

Eerste verdieping (bovenwoning)

Via de separate toegang aan de voorzijde van het pand is de bovenwoning toegankelijk. Deze bovenwoning is opgesplitst in een overloop, een ruime woonkamer aan de voorzijde, een gesloten keuken, toilet, badkamer en 3 slaapkamers.

Tweede verdieping

Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping doet thans dienst als bergzolder.

Tuin
De tuin is op het noordoosten gesitueerd en biedt veel privacy. De aanleg bestaat voornamelijk uit sierbestrating en beplanting.

Garage c.q. werkplaats
Aan de achterzijde van het perceel, grenzend aan een groot parkeerterrein, is de garage c.q. werkplaats gesitueerd. Deze ruimte kan voor meerdere doeleinden aangewend worden. De garage/werkplaats is o.a. van een brede en elektrisch bedienbare overheaddeur, separate loopdeur, een toilet en keukenblok voorzien. Aangrenzend de garage/werkplaats is een serre gesitueerd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 385.000 kosten koper
Aangeboden sinds
22 september 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m²
Verkoopvloeroppervlakte
190 m²
Breedte gevel
5,3 m
Perceel
444 m² (in units vanaf 190 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.