• Verkocht

Markt 16 16a 4731 HP Oudenbosch

€ 249.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 september 2020
Verkoopdatum
15 oktober 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Wij hebben het genoegen u dit royale woon-/winkelpand aan te bieden. Dit deels gerenoveerde pand ligt in het centrum van Oudenbosch op een perceel van 195 m². Door de ruimte, de locatie en bestemming is het pand voor meerdere doeleinden aanwendbaar.
De benedenverdieping is laatst in gebruik geweest als winkelruimte. De eerste en tweede verdieping zijn separaat toegankelijk en zijn beide ingericht met een woonkamer, keuken en badkamer. Verder zijn er kunststof kozijnen toegepast.
Oudenbosch staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, onderwijs, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in het dorp gesitueerd. Ook is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van Roosendaal (10 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling:

Begane grond (winkel-/bedrijfsruimte)

De winkel-/bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, een houten wandafwerking en een gipsplatenplafond. Verder is er een in aanbouw zijnde toiletruimte aanwezig en is er aan de achterzijde een magazijnruimte gesitueerd. De magazijnruimte is voorzien van een betonvloer, stucwanden en een gipsplatenplafond. Vanuit de magazijnruimte is er middels een trapopgang toegang tot de zolder en de tuin. De zolder biedt veel bergcapaciteit. De tuin is op het zuidwesten gesitueerd en de inrichting bestaat uit betontegels.

Eerste verdieping

Vanaf een separate entree zijn de eerste en tweede verdieping bereikbaar. De eerste verdieping bestaat uit een woonkamer, een keuken, badkamer en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond. Het keukenblok is voorzien van een keramische kookplaat en 1 1/2 spoelbak. Verder bestaat de inrichting van de badkamer uit een douche, badkamermeubel met wasgelegenheid en toilet. De slaapkamer is aan de voorzijde van het pand gesitueerd en de afwerking bestaat uit een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is verdeeld in een woonkamer, keuken en badkamer. Ook zijn er een tweetal dakkapellen geplaatst. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond. Het keukenblok is voorzien van een koelkast, 1 1/2 spoelbak en kookplaat.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 249.000 kosten koper
Aangeboden sinds
28 september 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²
Verkoopvloeroppervlakte
106 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
195 m² (in units vanaf 106 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.