• Verkocht

Van Oldenbarneveltstraat 135 3012 GT Rotterdam

€ 999.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 oktober 2021
Verkoopdatum
7 december 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

PER INSCHRIJVING BIEDEN WIJ AAN: Een op eigen grond gelegen deels gerenoveerd 4-laags woon/winkel object in hartje Rotterdam met een totaal oppervlak van 197m² BVO. Dit fraaie object is gebouwd in 1877 en is gelegen op loopafstand van Rotterdam CS, het Schouwburgplein en de Lijnbaan. De appartementen zijn leeg, de winkel is thans verhuurd tot 13 september 2022. Wij hebben een uitgebreid dossier met offertes, facturen etc. van de meest recent uitgevoerde werkzaamheden, zowel installatie technisch, isolatie technisch en esthetisch.

Wij bieden dit object aan per inschrijving. Via ons kantoor kunt u een biedingsformulier opvragen waarna wij u ook voorzien in de informatie welke voorhanden is. Voor bezichtigingen kunt u een afspraak inplannen.

De inschrijving sluit 19 november om 12.00 uur. Middels ons bieddingssysteem (move.nl) kunt u een bieding uitbrengen. Een inlogcode is aan te vragen via Tevens krijgt u dan toegang tot alle relevante stukken welke u daar kunt downloaden. Bieden vanaf € 1.000.000,- k.k.

Indeling

Winkelruimte begane grond (VERHUURD TOT 13 SEPT 2022)
Fraaie winkelruimte met glazen pui. De verkoopruimte is c.a. 38m². Tevens is er een berging aan de achterzijde en toilet. Middels een draaitrapje is er toegang tot een klein magazijn van ca. 14m² welke ook als kantine kan worden gebruikt. Winkelruimte van ca. 61m², Verkoopruimte, toilet en opslag ca. 42m², Tussenverdieping ca. 19m².

De huur bedraagt momenteel € 1978,80 per maand excl. btw.
Het contract loopt af op 13 september 2022. De huurder heeft aangegeven het contract niet te zullen verlengen en bereid te zijn te vertrekken per 1 januari 2022, mocht dat een wens zijn van de nieuwe eigenaar.

Appartement 1e verdieping (LEEG)
Dit appartement van ca. 41m² is speels ingedeeld en bestaat uit een grote living waarin men halverwege een slaapgelegenheid heeft gecreëerd. Hierdoor is er veel lichtinval en zijn de meters nuttig gebruikt. De keuken dient volledig vernieuwd te worden, momenteel staat daar ook een douchecabine. Er is een apart toilet aanwezig. Verwarming geschied middels een gaskachel, warm water middels een geiser. Door het plaatsen van een extra deur in de gang is het appartement zelfstandig te maken.
Living ca. 30m², Keuken, toilet totaal ca. 10m²

Appartement/Dubbele bovenwoning 2e en 3e verdieping. (LEEG)
Casco gerenoveerd appartement van ca. 73m². Er is o.a. een fraaie badkamer met douche gerealiseerd, muren zijn gestuukt, schilderwerk is uitgevoerd, vloeren geïsoleerd, het dak is geïsoleerd en er is CV aangelegd. Het enige wat er aan dit appartement nog ontbreekt is een nieuwe keuken (aansluitingen reeds aanwezig). De 3e verdieping is nu ingedeeld met één grote slaapkamer echter is er een dubbele sponning geplaatst met twee deuren waardoor er makkelijk twee riante slaapkamers te realiseren zijn. Living ca. 29m², toilet en te realiseren keuken ca. 9m², (te splitsen) slaapkamer ca. 28m², badkamer ca. 7m².

Bruto oppervlak van winkel, woon en verkeersruimtes totaal ca. 197m²

Overige informatie :
*Het object is kadastraal niet gesplitst maar wel voorzien van een huisnummer per eenheid.
*Het object maakt deel uit van een gebied wat is aangemerkt als beschermt stadsgezicht.
*Het energielabel (G) is niet meer relevant daar deze is opgesteld voor de renovatie.
*Er is geen funderingsrapport.
*Er wordt per inschrijving verkocht.
*De winkel en appartementen beschikken elk over eigen meters.
*Bent u particuliere koper of belegger, laat u adviseren door een deskundige, er wordt as-is where-is verkocht.
*Respecteer het winkelpersoneel zij zijn slechts op de hoogte van de verkoop maar hebben verder geen inhoudelijke kennis van deze inschrijving.

Algemeen:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door van Herk Makelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 999.000 kosten koper
Aangeboden sinds
26 oktober 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1877

Oppervlakten

Oppervlakte
197 m²
Verkoopvloeroppervlakte
197 m²
Breedte gevel
4,1 m
Perceel
55 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 23.736 per jaar
Huurders
1 huurder

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.