• Verkocht

Wijde Burgstraat 18 8601 CC Sneek

€ 2.375 /mnd € 398.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 februari 2021
Verkoopdatum
16 maart 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Op de kruising van de Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, bevindt zich dit statige monumentale winkel- / horecaobject met woonmogelijkheden op de verdiepingen. Door de hoekligging, de separate entree voor de verdiepingen en de verschillende bouwlagen, leent het pand zich voor een keur aan invullingen. Te denken valt primair aan commerciële ruimte op de begane grond en twee woningen op de verdiepingen, maar ook aan horeca, (gespecialiseerde) detailhandel en publieksgerichte dienstverlening. Er zijn reeds tekeningen gemaakt voor de realisatie van twee appartementen. Deelverhuur van het pand behoort eveneens tot de mogelijkheden. De Wijde Burgstraat bevindt zich in het hart van het kernwinkelgebied van Sneek. Eén van de grote voordelen van dit object is dat er pal naast het object gelegenheid is voor laden en lossen en dat er zich op steenworp afstand diverse openbare parkeergelegenheden bevinden.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 260 m², verdeeld over het souterrain (circa 40 m²), de begane grond (circa 25 m²), de beletage (circa 30 m²), de eerste verdieping (circa 57 m²), tweede verdieping (circa 60 m²) en de zolderverdieping (circa 48 m²). Deelverhuur van alleen het souterrain, de begane grond en de beletage (totaal circa 95 m²) of in combinatie met de eerste verdieping (totaal circa 152 m²) behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voorzieningen
De frontbreedte bedraagt circa 675 cm. Voorts zijn er raampartijen aanwezig in de aan de Gedempte Poortezijlen grenzende zijgevel; hier bevindt zich ook de entree van de verdiepingen. Het object wordt in de huidige casco staat verhuurd; de thans aanwezige installaties en voorzieningen worden om niet aan huurder beschikbaar gesteld. In overleg behoort een aangepast opleveringsniveau tot de mogelijkheden.

Bestemming
Gemengde doeleinden (o.a. detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke doeleinden en wonen op de verdiepingen).

Kadastraal
Gemeente Sneek, sectie B, nummer 4513, groot 66 m².

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Huurprijs
Vanaf € 2.375,= per maand te vermeerderen met BTW. De huurprijs van het gehele object bedraagt € 39.500,= per jaar, eveneens te vermeerderen met BTW.

Koop
Koopsom € 398.000,- kosten koper.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen, verhuur en verkoop vindt dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 398.000 kosten koper
Huurprijs
€ 2.375 per maand
Aangeboden sinds
4 februari 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m² (in units vanaf 95 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Breedte gevel
6,8 m
Perceel
66 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.