• Verkocht

Geldersepoort 13 5911 GJ Venlo

€ 495.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 juli 2020
Verkoopdatum
18 juli 2022
Looptijd
24 maanden

Omschrijving

Winkelruimte van 66 m² op A1 winkellocatie aan een van de belangrijkste winkelstraten van Venlo. De Geldersepoort is een van de oudere straten in de binnenstad van Venlo en de verbindingsstraat tussen het Mons. Nolensplein en binnenstad van Venlo. In de directe omgeving van de aangeboden winkelruimte is ondermeer gevestigd: 2 Bruder, Hans Anders, Van Haren en veel horeca.

Op korte afstand bevinden zich de sfeervolle Markt, Mons. Nolensplein, het oude Stadhuis en de Maasboulevard (met o.a. Mediamarkt, The Sting en Primark). Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad". Gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en in een straal van 50 km 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland).

De winkelruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van 66 m2 op de begane grond (excl. pantry, toilet en opslag).
De secundaire ruimtes (bestaande uit pantry, toilet en opslag) beschikken over een verhuurbaar vloeroppervlak van 250 m2 op de begane grond (excl. pantry, toilet en opslag).

Ligging
Het object is gelegen aan de Geldersepoort, tegenover 2 Bruder en belangrijke verbindingstraat Mons. Nolensplein en de binnenstad van van Venlo. Tevens zit er veel horeca in de direct omgevingn.
Vanuit de nabije omgeving zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venlo en Blerick en naar de A73/74 en A67. Via de verschillende snelwegen zijn Nijmegen en de Randstad richting het noorden bereikbaar en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Indeling
De frontbreedte bedraagt ca. 4.7 m en heeft een achteringang. Het gebouw bestaat uit 4 bouwlagen en eerste verdieping, tweede en derde verdieping zijn thans in gebruik als magazijn en het magazijn is voorzien van een goederenlift.  Het magazijn is doormiddel van een herontwikkeling goed te gebruiken voor een eventuele woningbouw.

Bestemming
Centrum

Koopsom
€ 595.000,- k.k.

Opleveringsniveau
Oplevering in de huidige staat.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
17 juli 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²
Verkoopvloeroppervlakte
66 m²
Breedte gevel
4,7 m
Perceel
114 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.