• Verkocht

Nieuwstad 64 7201 NS Zutphen

€ 995 /mnd € 149.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2020
Verkoopdatum
9 maart 2021
Looptijd
12½ maand

Omschrijving

TE HUUR | TE KOOP - Representatieve winkelruimte in doorgaande straat naar het centrum van Zutphen.

Algemeen
Een fraaie winkelruimte in het centrum van Zutphen. De Nieuwstad is één van de belangrijkste aanloopstraten naar het kernwinkelgebied, met een gevarieerd winkelaanbod, diverse horeca en dienstverlening. De directe omgeving kenmerkt zich door een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals Scapino, C&A en Expert. De winkelruimte ligt op steenworpafstand van het centrum van Zutphen. In de directe omgeving zijn voldoende betaalde parkeervoorzieningen aanwezig en een ruime parkeerplaats op de Brasseroord. Het winkelpand is op circa 5 minuten loopafstand gelegen van het NS station.

Locatie en bereikbaarheid
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Zutphen op korte afstand van het NS- en busstation. Zutphen heeft een goede ligging ten opzichte van de grote steden Apeldoorn, Arnhem en Deventer. De A1 Amsterdam-Hengelo ligt op ca. 10 kilometer van Zutphen en is via de provinciale weg N348 goed te bereiken. De bereikbaarheid van Zutphen per openbaar vervoer en auto is goed, Zutphen beschikt over een intercity NS-station.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 164m2 waarvan 109 m2 verkoopoppervlak. Deze is als volgt onderverdeeld:
Kelder
- (gedeeltelijk) onder winkelruimte 55m2

Begane grond
- Winkelruimte splitlevel (parterre: 61 m2, verhoogde deel: 24 m2, verlaagde deel: 24 m2)

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar ter plaatse van het Hubertusplein en Basseroord.

Huurprijs
€ 995,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Geen servicekosten. De winkelunit beschikt over een eigen meterkast. Huurder dient zelf de nuts aansluitingen op naam te zetten.

Vraagprijs bij koop
Het is ook mogelijk de winkelunit te kopen. De vraagprijs bedraagt € 149.000,- k.k.

Opleveringsniveau
In overleg nader te bepalen

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Zutphen’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Nieuwstad-Stationsplein” en heeft als hoofdbestemming “Gemengd”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van drie maandverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM/RT
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 149.000 kosten koper
Huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
12 februari 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
164 m²
Verkoopvloeroppervlakte
109 m²
Breedte gevel
10,7 m
Perceel
188 m² (in units vanaf 164 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.