Korte Hoogstraat 17 A 3131 BH Vlaardingen

€ 2.175 /mnd

Omschrijving

In het centrum van Vlaardingen is te huur een winkelruimte van ca. 90 m² op de begane grond alsmede een daaronder gelegen kelder-/opslagruimte van ca. 96 m². De Korte Hoogstraat kenmerkt zich door een divers winkelaanbod met een mix van gerenommeerde winkelketens, horecagelegenheden en lokale ondernemers in o.a. hardloopartikelen, damesmodezaken en een schoonheidssalon. Tevens is er op de Korte Hoogstraat een makelaarskantoor en een hypotheekadviseur gevestigd. Verder kenmerkt de Korte Hoogstraat zich door de goede bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid in de straat en in de nabij gelegen parkeergarage. 

Locatie:
De Korte hoogstraat bevindt zich in de binnenstad van Vlaardingen. De gemeente Vlaardingen heeft de Korte Hoogstraat recent volledig vernieuwd en heringericht, waardoor de Korte Hoogstraat een echte winkelstraat is geworden.

Bereikbaarheid auto:
De Korte Hoogstraat is per auto uitstekend bereikbaar. Binnen enkele minuten zijn de snelwegen A4 en A20 te bereiken. 

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Op slechts een kilometer afstand van de Korte Hoogstraat bevindt zich metrostation Vlaardingen centrum. Daarnaast zijn de buslijnen 56, 57, 126 en 156 op loopafstand.

Oppervlakten:
- Begane grond - ca. 90 m²
- Kelderruimte - ca. 96 m²

Parkeren:
In de straat alsmede de nabij gelegen parkeergarage "Liesveld" en of "Hoogstraat" is voldoende parkeergelegenheid. 

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 2.175,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg. 

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw. 

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. 
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. 
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.175 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
186 m² (in units vanaf 90 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Korte Hoogstraat 17 A

€ 2.175 /mnd