Koningin Julianalaan 342 & 344 2274 JT Voorburg

€ 2.475 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Zeer ruim, courant winkelpand van totaal ca. 361 m² VVO verdeeld over een begane grond van 184 m² en een grote, hoge, kelderruimte (met daglichttoetreding) van circa 177 m². De winkel is gelegen in de 'zigzag' die geldt als de aanlooproute naar het populaire winkelcentrum 'De Julianabaan' en is laatstelijk in gebruik geweest bij een lampenwinkel. Brede bestemmingsmogelijkheden, ook ten behoeve van (para-(medische)) dienstverlening of welzijnsdoeleinden. Gelegen direct naast Juwelier Van Welsenes en India Plaza.

Winkelcentrum De Julianabaan geldt als 'het' winkelcentrum voor de gemeente Voorburg en ligt niet ver van het oude centrum van Voorburg, gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen. Het winkelcentrum beschikt over een zeer grote parkeerplaats, alwaar gratis geparkeerd mag worden met blauwe schijf. Het winkelcentrum telt circa 70 winkels, waaronder een groot aantal landelijk opererende winkelketens (AH, Jumbo, Action, Blokker, Hema enz). Daarnaast zorgen de lokale ondernemers, diverse gezellige horecagelegenheden, zakelijke dienstverleners en de openbare bibliotheek voor een grote diversiteit. Zie voor meer informatie omtrent het winkelcentrum op & bereikbaarheid:
De winkelruimte bevindt zich in de aanlooproute naar het winkelcentrum. In dit gedeelte bevinden zich met name lokale ondernemers en de ruimte is o.a. gelegen vlakbij een vestiging van Fit20 en een vestiging van Domino's Pizza.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid op de grote centrale parkeerplaats (ca. 120 plaatsen), tevens zijn er ca. 60 parkeerplaatsen beschikbaar aan de Bucaillelaan (blauwe zone) direct tegenover het object. Winkelcentrum De Julianabaan is uitstekend te bereiken, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer, op loopafstand van het object bevinden zich diverse haltes van het openbaar vervoer (tram en bus).

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 184 m² VVO
Kelder (met daglichttoetreding): ca. 177 m² VVO
Totaal: ca. 361 m² VVO (NEN Meetstaat aanwezig).

Voorzieningen:
De winkelruimte wordt in casco-staat opgeleverd, doch o.a. inclusief de door vorige huurder achtergelaten de navolgende voorzieningen (onderhoud voor rekening en risico huurder):
- Winkelpui;
- Toilet;
- Pantry;
- Elektrische installatie;
- Achteringang ten behoeve van bevoorrading.
- Verwarming middels c.v.-installatie met radiatoren.

Datum oplevering:
De winkelruimte is per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 2.450,- per maand te vermeerderen met 21% BTW

Servicekosten & Winkeliersvereniging:
De winkelruimte beschikt over eigen tussenmeters ten behoeve van de levering van gas- water en elektriciteit. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de contracten met de diverse nutsbedrijven. Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging, de servicekosten inclusief schoonmaak van de winkelarcade en bijdrage winkeliersvereniging bedragen circa € 250,- per maand.

Huurtermijn:
Huurperiodes in overleg met verhuurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2010=100), gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs, zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande huurjaar.

Bankgarantie:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting incl. servicekosten en BTW

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.475 per maand
Servicekosten
€ 250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
20 november 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
361 m²
Verkoopvloeroppervlakte
184 m²
Breedte gevel
15,9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koningin Julianalaan 342 & 344

€ 2.475 /mnd