Marktveld 41 -43 5261 EA Vught

€ 49.500 /jr

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is prominent gelegen op de kop van het Marktveld en de overdekte Marktveldpassage. De omliggende bebouwing bestaat hoofdzakelijk uit winkelruimtes met onder andere Blokker, Kruidvat, Zoetelief mode, Witteveen mode, Rabobank en ook enkele horecagelegenheden.

Het Marktveld is een éénrichtingstraat in het centrum van Vught. De op- en afritten naar en van de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de N65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) zijn op enkele autominuten bereikbaar.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 176 m², alsmede een goed toegankelijk souterrain van circa 50 m². Het souterrain is voorzien van toilet, keuken- en c.v.-opstelling en wordt door de huidige huurder als magazijnruimte aangewend.

Door de ligging op de kop van het Marktveld beschikt de winkelruimte over een hoge attentiewaarde met bovendien een hoogwaardige afwerking en uitstraling.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt als casco verhuurd en opgeleverd in de staat waarin het zich ten tijde van sleuteloverdracht bevindt. De afwerking van het gehuurde is van een kwalitatief hoog niveau. Het winkelpand is voorzien van een koel-/warmte-installatie, houten vloer, meterkast met nutsvoorzieningen, toilet en pantry- opstelling.

Parkeren
Door de ligging direct aan het parkeerterrein Marktveld (blauwe zone) zijn er ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 49.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²
Verkoopvloeroppervlakte
176 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,17

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktveld 41 -43

€ 49.500 /jr