Kerkplein 5 5446 AX Wanroij

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Centraal in Wanroij, aan de Kerkstraat met een eigen parkeerterrein is deze lokatie, voorheen in gebruik als eetgelegenheid/brasserie, beschikbaar voor een enthousiaste ondernemer die hier graag zijn dromen wil verwezenlijken.

De inrichting is geheel verwijderd zodat er nu ruimte is voor nieuwe invulling, dat kan op gebied van horeca, maar ook detailhandel, kantoor of een maatschappelijke zijn. Ook cultuur en ontspanning kan aan dat lijstje toegevoegd worden.
De huidige indeling omvat een grote ruimte van ca. 170 m2 (hoogte systeemplafond 2,53 m) met daarnaast een sanitairgroep met dames- en herentoilet. Verder zijn er ruimten waar voorheen keuken en spoelkeuken waren evenals opslag (koeling) en technische ruimte. Deze kunnen afhankelijk van de behoefte op verschillende wijzen gebruikt worden, tezamen een totaal oppervlak van ca. 300 m2.
Voor het gehuurde ligt een buitenruimte van ca. 120 m2 die desgewenst als terras kan functioneren.
De aanwezigheid van een parkeerterrein biedt mogelijkheden om bezoekers voor de deur te laten parkeren.

De verhuurders staan open voor een nieuw concept in hun pand en kijken uit naar dat gesprek met die enthousiaste ondernemer!

Wanroij maakt deel uit van de gemeente Land van Cuijk, kent een groot verenigingsleven en daarnaast ontspanning en toerisme in de vorm van vakantie-/avonturenpark de Bergen.
Jaarlijkse hoogtepunten in Wanroij zijn het carnaval, het Waanzinnig Wanroij, de rommelmarkt (laatste weekeinde van juli) en de kermis (eerste weekeinde van augustus).
Wanroy heeft eigen voorzieningen voor de eerste levensbehoefte zoals een bakker, slager, groenteboer en een Jan Linders supermarkt, in het oude gemeentehuis is 'Raadhuis Wanroij' gevestigd, een restaurantconcept van lekker eten en drinken.

Uitgangspunt voor de verhuur is een huurovereenkomst op basis van het laatste model ROZ met Algemene en bijzondere bepalingen. Huurtermijn heeft een voorkeur voor een wat langere huurtermijn, hierover zal nader overleg nodig zijn. Een huurder zal ten allen tijde de zekerheid moeten bieden van een waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 maanden huur inclusief BTW.
Eerst na akkoord verhuurder zal er sprake zijn van overeenstemming, het bovenstaande is een vrijblijvende aanbieding daartoe.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m²
Verkoopvloeroppervlakte
190 m²
Breedte gevel
19 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
19 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkplein 5

Huurprijs op aanvraag