Nieuwe Markt 2 c 6001 EL Weert

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op een toplocatie met optimale zichtbaarheid tussen de H&M en HEMA ligt deze winkelruimte van circa 85 m² met circa 69 m² kelderruimte.

De Nieuwe Markt grenst aan de overdekte winkelpassage ‘De Munt’, met een ruim winkelaanbod, en waar zowel landelijke ketens alsook lokale winkels en horeca gevestigd zijn. Het open plein met diverse groenvoorzieningen, volwassen bomen, zitgelegenheden en de gezellige terrasjes zorgt altijd voor een levendige uitstraling.

Winkelcentrum De Munt heeft een belangrijke trekker aan zich weten te binden, namelijk een vestiging van H&M. Verder is het winkelcentrum compleet vernieuwd heeft vanuit de Nieuwe Markt een hele frisse entree. Bent u dé ondernemer die hier kansen ziet om midden tussen al deze trekkers uw eigen zaak te exploiteren?

De bereikbaarheid is goed. Zo is het NS-intercitystation op loopafstand gelegen, evenals het busstation. De snelweg A2 met op en afritten naar Eindhoven en Maastricht is op circa 10 autominuten gelegen. Weert heeft een regionaal verzorgend karakter met een totaal verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners (deels ook bestaande uit het Belgische achterland). Parkeren is ideaal, want op circa 100 meter is de parkeergarage Ursulinencomplex gelegen en zijn er langs de Singelring van Weert parkeervoorzieningen aanwezig (betaald parkeren).

BIJZONDERHEDEN
- Zeer goede zichtlocatie met een leuke frontbreedte van circa 6,40 meter!
- Gelet op de ligging en het bestemmingsplan zijn er heel veel invullingen denkbaar!
- Achteringang voor laden/lossen.

WINKELRUIMTE
Middels dubbele openslaande deuren in de volledig glazen pui aan de voorzijde van het pand is de winkelruimte te bereiken. Het betreft thans een casco open ruimte van circa 85 m², welke toegang geeft tot de trap naar de kelderruimte alsmede (nood)deur aan de achterzijde van het pand.

De grote raampartijen aan de voorzijde geven voldoende mogelijkheden voor etaleren of adverteren. Ook komt er een flinke dosis daglicht naar binnen door deze ramen.

De kelderruimte is thans 69 m² groot, met voorzieningen als een keukenblok alsmede toiletruimte.

Deze ruimte is voor u een blanco canvas om er iets moois van te maken! Wij zijn graag bereid om samen met u te kijken naar een mooie invulling! Nadere afwerking zal door huurder verzorgd moeten worden. Verhuurder is bereid onder voorwaarden hierover mee te denken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
85 m²
Verkoopvloeroppervlakte
85 m²
Breedte gevel
6,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwe Markt 2 c

Huurprijs op aanvraag