Markt 15 6001 EJ Weert

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE MARKT 15:

EEN PROMINENT WINKELPAND GELEGEN OP EEN ABSOLUTE TOP A1 LOCATIE, VAN IN TOTAAL CA. 170 M2.

Algemeen:
Namens een particuliere belegger bieden wij te huur aan een zeer prominent winkelpand gelegen op een absolute top A1 locatie binnen het kernwinkelgebied van de gemeente Weert. Het object is gelegen op de Markt waarbij het marktplein fungeert als kruisgebied tussen de Beekstraat, Muntpromenade (doorloop naar het recent gerenoveerde overdekte winkelcentrum “De Muntpassage”), Langstraat en Hoogstraat.

Daar het object is gelegen op een hoeklocatie waardoor een zeer ruim front ontstaat van respectievelijk 8,5 m1 (voorzijde) en meer dan 25 m1 (zijgevel) geniet het object een uitermate hoge attentiewaarde met ruime etalage mogelijkheden. Binnen dit kruisgebied zijn zowel landelijke als lokale retailers gevestigd zoals Bruna, H&M, VT Mode, Vero Moda, Jack & Jones, Vila, Rituals, brasserie de Oud Markt, Weerter Bazaar en de Gruyter.

Bereikbaarheid:
Het object en het kernwinkelgebied van Weert zijn prima bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.
Per auto is de gemeente Weert vanaf de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen-Eindhoven-Utrecht) binnen ca. 8 minuten rij-afstand te bereiken.

Per OV:
Het centrum van Weert is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De gemeente Weert beschikt over een NS-station met treinverbindingen van en naar Eindhoven-Maastricht/Heerlen. Tevens is het centrum makkelijk te bereiken middels busverbindingen. Het centraal station bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand.

Parkeren:
Het object is gelegen binnen een voetgangersgebied doch zijn er in de directe nabijheid diverse openbare parkeerterreinen alsmede parkeergarages gerealiseerd. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid betreft het parkeerterrein aan de Kasteelsingel of parkeergarage Ursuline. Tot het gehuurde behoren geen parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het vigerend bestemmingsplan betreft "Binnenstad 2017 ", waarbinnen het perceel bestemd is voor centrumdoeleinden waarbij detailhandel, dienstverlening en horeca rechtstreeks toelaatbaar zijn. Bestemmingsvoorschriften zijn op te vragen via voor nader informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is beschikbaar ca. 170 m2.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Waarbij een feitelijke afscheiding tussen het gehuurde en de overige ruimten nog nader dient te geschieden.
Verhuurd wordt casco +, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een natte groep, pantry, meterkast. De opleverstaat is nog nader te bespreken met de vertrekkend huurder.

Huurprijs:
Op aanvraag, te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg

Verlengingstermijn:
In overleg

Aanvaarding:
In overleg

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting

NB interieur foto's betreft nog een weergave van de voormalige situatie en zijn sec illustratief van aard.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1699

Oppervlakten

Oppervlakte
690 m² (in units vanaf 118 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
288 m²
Breedte gevel
8,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
6 bouwlagen

Energie

Energielabel
E 1,55

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 15

Huurprijs op aanvraag