Biest 58 6001 AS Weert

€ 995 /mnd

Omschrijving

Voor veel Weertenaren is dit pand beter bekend als het pand waarin jarenlang een campingwinkel gevestigd is geweest. Deze heeft besloten te stoppen en de huidige eigenaren zijn op zoek naar een creatieve, enthousiaste ondernemer die deze locatie op waarde weet te schatten!

De Biest is een statige straat richting het centrum van Weert, op loopafstand van de Singelring van Weert. Dit betekent een hoge attentiewaarde, met name ook vanwege de ligging naast een buurtwinkel en de ligging nabij het Stadspark van Weert en de drukbezochte ijssalon van Huupkens. Kortom, volop beweging en aandacht op deze locatie.

Indeling:
De winkelruimte heeft zowel aan de voorzijde, alsook aan de zijde van de Philips van Hornestraat voldoende raampartijen voor etalagemogelijkheden, danwel voor direct daglicht. De winkelruimte is uitgevoerd met een systeemplafond met TL-armaturen en de vloer in de winkelruimte is voorzien van tegels.

In het smallere deel van de winkelruimte bevinden zich een toiletruimte en een kleine, eenvoudige pantry. Het achterste gedeelte kan worden gebruikt als magazijn, want aan de zijde van de Philips van Hornestraat zijn er openslaande deuren voor het laden en lossen van goederen. Tevens zijn er in dit gedeelte ook nog raampartijen, waardoor het achterste gedeelte ook nog prima als winkelruimte te gebruiken is.

Vanuit dit achterste deel is er toegang tot een kleine kelderruimte en is er een vaste trap naar de eerste verdieping welke laatstelijk in gebruik is geweest als magazijn. Dit gedeelte heeft een houten verdiepingsvloer en is daardoor geschikt voor de opslag van lichte materialen.

Bijzonderheden:
- De winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat;
- Verhuurder is onder voorwaarden bereid om mee te denken in eventuele aanpassingen van het gehuurde, welke aanpassingen dan mogelijk als surplus op de huurprijs in rekening kunnen worden gebracht. Verhuurder gaat hiervoor graag het gesprek met u aan!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
229 m²
Verkoopvloeroppervlakte
147 m²
Breedte gevel
6,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Biest 58

€ 995 /mnd