Ruitersveldweg 20 C 8091 HV Wezep

€ 600 /mnd

Omschrijving

TE HUUR

Winkelruimte met opslagruimte op de begane grond. De bedrijfsruimte is gelegen op een mooie hoeklocatie, nabij het winkelcentrum.

Zeer geschikt als winkel maar ook voor kantoor- of praktijkruimte zoals het op dit moment ook wordt gebruikt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

INDELING:
Entree, winkelruimte van ca. 53 m² met een inpandig kantoor – tussenportaal met toilet – keukenblokje – magazijn (ca. 13 m²)

ALGEMEEN:
Huurprijs € 600,00 per maand excl. gas/water/elektra
Verwarming d.m.v. gaskachels
Warmwater d.m.v. close-in boiler

OMGEVING
Aan de Ruitersveldweg zijn o.a. de volgende ondernemingen gevestigd: een kapsalon, een Hubo, een basisschool en een fietsenwinkel. De winkel bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum.

Het dorp Wezep:
Wezep valt onder de gemeente Oldebroek. In Wezep wonen circa 12.000 inwoners. De ligging van Wezep is zeer gunstig, er is een directe aansluiting op de A28 en de A50 en het station Wezep ligt aan de spoorlijn Zwolle-Amersfoort.
Wezep kent een ruim winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en voor luxe goederen. Iedere donderdag is er markt en er is volop gratis parkeergelegenheid. Verder zijn er diverse sportaccommodaties, waaronder een subtropisch waterparadijs en kent het dorp een bloeiend verenigingsleven. Er zijn verschillende basisscholen en een dependance van het Agnieten College uit Zwolle. Aan natuurschoon is geen gebrek. Wezep kent vele woonwijken waaronder fraai aangelegde, bosrijke villawijken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²
Verkoopvloeroppervlakte
53 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ruitersveldweg 20 C

€ 600 /mnd