Marktpromenade 9 6602 HR Wijchen

€ 29.900 /jr

Omschrijving

Te huur
Winkelruimte

Huurprijs
€ 29.900,- per jaar

BTW
belast

Omschrijving
Gelegen in de Marktpromenade, bieden wij u aan een winkelpand van ca. 135 m² VVO, met een frontbreedte van 7,5 meter (voorkant) en een diepte van ruim 18 meter. Volgens recent onderzoek (Locatus) zijn de meeste passanten van het centrum van Wijchen hier te vinden zijn, met recht een A1 locatie.
Optioneel: Dit object kan worden samengevoegd, c.q. is uit te breiden met Marktpromenade 11, alsdan samen groot 237 m2 in L-vorm. Zie ook de andere advertentie op onze website of Funda in Business.

De winkelruimte is gelegen centraal in de overdekte passage met diverse kledingzaken, Kruidvat, Intertoys, een groenteboer en horeca. Alsmede een verhoogde promenade met laad- en losperron, met een variëteit aan winkels en horeca als Pets Place, een bakker, een bloemenzaak in het luxere segment en afhaal/bezorg horeca, alsmede een van de grootste supermarkten in Wijchen, de Albert Heijn en een Gall & Gall.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding is de huidige staat, met pantry (keukenblok), een toiletruimte, verwarming via een gemeenschappelijke CV voorziening en een meterkast t.b.v. elektra, water en internet.

De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het model ROZ winkelruimte, aangepast aan de specifieke situatie van de Marktpromenade. Huurtermijn bij voorkeur voor langere termijn ( 5 jaar). Er zal een waarborgsom of bankgarantie gesteld worden ter grootte van 3 keer de maandelijkse betaalverplichting.
In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten die samenhangen met schoonmaakkosten, surveillance, alarmering, brandveiligheid, klein onderhoud van de passage en een bijdrage in de promotiekosten van de winkeliersvereniging van de Marktpromenade.

Wijchen is een gemeente met ca. 41.000 inwoners en heeft een klein compact centrum. De gemiddelde besteding (€) per m2 ligt hoger dan een gebruikelijk centrum in een plaats van vergelijkbare omvang.

Op verzoek kan nadere informatie ter beschikking gesteld worden, zoals een recent onderzoek van Locatus en een samenvatting van diverse rapportages met feiten en gegevens over branchering en regiobinding.

Uit een consumenten onderzoek van DTNP blijkt: de consument geeft het Wijchense dorps centrum een 7,8 tegenover de benchmark (12 gemeente soortgelijk formaat) van een 6,9. Kortom een zeer groot compliment van de Wijchense centrum consument.

Locatie en bereikbaarheid Gelegen op A1 locatie, bij de entree van winkelcentrum de Marktpromenade vanaf de Marktzijde.

Voorzieningen
Gelegen in hart van centrum, alle voorzingen zoals horeca en winkels in directe nabijheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4816
Appartement index: A31

Parkeermogelijkheden
Diverse gratis parkeervoorzieningen rondom Wijchense centrum. Er is een grote parkeerplaats voor ca. 200 auto's gelegen op 100 meter afstand.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Oplevering
Per 1 februari 2022

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.900 per jaar
Servicekosten
€ 450 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-2-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
135 m²
Verkoopvloeroppervlakte
135 m²
Breedte gevel
7,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktpromenade 9

€ 29.900 /jr