• Onder bod

Skâns 2 8831 XS Winsum (FR)

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Dit fraaie pand is gelegen in het 'oude' centrum van het dorp Winsum. Het pand is tot voor kort in gebruik geweest als bakkerij en als woonhuis. Na het sluiten van de bakkerij is het pand alleen nog in gebruik als woonhuis. Vanwege de ruimtelijke indeling, fraaie achtertuin welke gelegen is aan open vaarwater, en de ligging tussen andere woningen is dit voor de nabije toekomst ook de meest logische invulling. Mede vanwege de brede bestemmingsmogelijkheden is het echter ook mogelijk om een deel van het pand commercieel in gebruik te nemen.

Totale vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 341 m². Daarvan is met de huidige indeling een oppervlakte van circa 137 m² in gebruik als woonhuis en een oppervlakte van circa 204 m² als commerciële ruimte.

Ligging:
Het dorp Winsum (gemeente Waadhoeke) is centraal ten opzichte van Leeuwarden, Sneek, Bolsward en Franeker. Het betreft een gemoedelijk terpdorp met iets meer dan 1.000 inwoners.

Indeling
- Begane grond: achterentree, interne bergruimte met toegang naar winkelruimte van circa 22 m², tussenhal met toilet, keukenruimte met nette keuken in hoekopstelling en fraaie serre, woonkamer met een oppervlakte van circa 29 m² inclusief subbele tuindeur en 2 vaste kasten. De voormalige werkruimte is te bereiken via een tussenhal en een eigen entree. Deze heeft een oppervlakte van circa 70 m² Daarnaast is er een aanbouw geplaatst waarbij onder meer de koeling, een berging een toiletruimte en een garage is gesitueerd. In totaal heeft deze aanbouw een oppervlakte van circa 55 m².
- Verdieping: de verdieping van het woonhuis is voorzien van een ruimte overloop, 4 slaapkamers en een badkamer. Op de aanbouw is een zolder aanwezig met een oppervlakte van circa 23 m². Deze is te bereiken middels een vlizotrap.

Parkeren:
Parkeren kan op eigen terrein. Daarnaast is er een kleinschalig parkeerterrein aanwezig direct naast het object.

Bestemming
Het pand valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan "Bestemmingsplan Winsum" en met een (enkel)bestemming "Centrum". Dat betekent dat er een combinatie mogelijk is van onder meer wonen, detailhandel en dienstverlening. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Waadhoeke.

Algemene informatie:
- Door indeling en bestemmingsmogelijkheden zeer geschikt voor de combinatie wonen en werken.
- Bouwjaar 1948. Deze informatie is afkomstig uit de gemeentelijke basisadministratie.
- Eigen grond 588 m², verdeeld over een drietal percelen.
- Staat van onderhoud is goed.

Aanvaarding:
In overleg.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Hoekstra Bedrijfsmakelaars' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1948

Oppervlakten

Oppervlakte
341 m²
Verkoopvloeroppervlakte
22 m²
Perceel
588 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 137 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Hoekstra Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 058 - 233 7 337

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Skâns 2

€ 375.000 k.k.