Jaap Bijzerweg 5 3446 CR Woerden

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

Multifunctionele commerciële showroomunits gelegen op een zichtlocatie langs de Europalaan in Woerden beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw is onlangs volledige gerenoveerd en voldoet aan de modernste eisen.

Momenteel is er nog een kantoor- showroom op de eerste verdieping circa 275 m² BVO beschikbaar. De ruimte is te bereiken via een royale trap en is uitermate geschikt als bijvoorbeeld studio, showroom, kantoor of winkelruimte

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Aan de kant van de Jaap Bijzerweg is een riant parkeerterrein aanwezig voor de medewerkers en de bezoekers van uw bedrijf.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen langs de Europabaan, dé toegangsweg vanaf de A12 richting het centrum van Woerden. Dagelijks komt hier zeer veel verkeer langs. Dat maakt deze showroom tot een uitstekende zichtlocatie.

In de Nabijheid bevindt zich veel grootschalige detailhandel met o.a.: Kvik keukens, Mandemakers keukens, Hästens bedden, Praxis, Basic Fit en Mc Donalds. Tevens liggen het station en het centrum van Woerden op zeer korte afstand.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een gemengde bestemming waardoor onder andere productie gebonden detailhandel en bedrijvigheid tot en met milieucategorie 3.1 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Betonvloer afgewerkt met tapijttegels
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Gedeeltelijk systeemplafond
- TL - verlichting
- Telefonie- en internetaansluitingen
- Airco/verwarming middels moderne warmtepompen.
- Gebruik van de gezamenlijke sanitaire voorzieningen en de entree
- Glasvezel aansluitingen aanwezig
- Laadpaal aanwezig.

Huurcondities

Huurprijs: € 75,- per m2 per jaar excl. BTW en servickosten.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.375 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
275 m²
Verkoopvloeroppervlakte
275 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jaap Bijzerweg 5

€ 75 /m²/jaar