Botnische golf 25 3446 CN Woerden

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

Op een unieke locatie op de hoek van de Botnische Golf op bedrijventerrein ‘Snel en Polanen’ staat deze ruime showroom met voldoende parkeerplaatsen. Dit bedrijfspand bestaat uit ca. 130 m2 buitenterrein, ca. 430 m2 showroom, inclusief 2 kantoren, een pantry en een entresol.

De bereikbaarheid van de Botnische Golf is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed te noemen. Vanaf de rijksweg A12 is het object in circa 2 autominuten bereikbaar. De bushalte is op ca. 5 minuten loopafstand en onderhoudt rechtstreekse verbindingen met het treinstation van Woerden.

Op het bedrijventerrein “Snel en Polanen” zijn diverse kleine en grotere bedrijven gehuisvest zoals Eru kaas, BMW-dealer, diverse andere autobedrijven, distributiecentrum Jumbo, Mc Donalds, diverse keukenbedrijven, Praxis, beddenspeciaalzaken etc.

Omschrijving
Vanaf de weg komt u via een afgesloten parkeerterrein bij de entree van het pand. Via de entree, die in het midden gelegen is, komt u direct in de zeer ruime showroom van ca. 340 m2. De showroom is voorzien van veel raampartijen, waardoor er veel licht naar binnen valt.

Op de begane grond heeft u de beschikking over de showroom met 2 kantoorruimten van ca. 10- en 15 m2. Deze kantoorruimten zijn beide voorzien van een vaste kast en glazen ramen. Een van de ruimten is tevens voorzien van een airco. Achterin de showroom heeft u de beschikking over een pantry met bar en een ruim toilet. Aan de linkerzijde van de showroom is de meterkast en een bergkast gesitueerd.

Via de vaste trap is er toegang tot de entresol. De entresol is opgedeeld in een open ruimte en een technische ruimte.

Bijzonderheden
Bijzonderheden

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere
• Bestaande vloerbedekkingen
• Alarminstallatie
• Brandhaspels en brandblussers
• Systeemplafonds met verlichting
• Mechanische afzuiging
• Parkeerplaatsen op eigen terrein
• Voorschot servicekosten van toepassing
• Goede ventilatie
• Bouwjaar 1999
• Energielabel C

Het object ligt in het bestemmingsplan “Barwoutswaarder, Polanen en Putkop” en heeft de bestemming “Bedrijventerrein” met de nadere functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Geschikt voor bedrijven voorkomend op de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan.

Aanvaarding in overleg

Huurbetalingen: per maand vooruit

Huurtermijn: 3 jaar

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W.-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

DISCLAIMER
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
437 m²
Verkoopvloeroppervlakte
375 m²
Breedte gevel
20 m
Perceel
864 m² (in units vanaf 437 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Botnische golf 25

€ 3.000 /mnd