Begine 13 8711 BG Workum

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Begine 13 Workum

Aan het gezelligste straatje van Workum mogen wij dit mooie winkelpand te huur aanbieden.
Eerder was hier gevestigd de kledingwinkel, In Due Mode. De winkelruimte is ruim bemeten en heeft afmetingen van circa 22,8 x 5,7 meter. Aansluitend aan de winkelruimte bevindt zich een ruimte voor opslag, keuken met een keukenblok en toiletruimte. De achtertuin welke is ingericht met een gazon heeft directe toegang tot de achtergelegen, openbare parkeerplaats.

Alternatieve aanwendingen voor de winkelruimte kunnen zijn kantoorruimte, atelier met expositieruimte, een ambachtelijke bedrijf, aan u de keuze! Het bestemmingsplan biedt vele opties.

In de directe omgeving vindt u een verscheidenheid aan winkels en restaurants en ook de Vers- en supermarkten zijn gelegen om de hoek.

Aankoop van het gehele pand, inclusief luxe woonhuis op de eerste en tweede verdieping en de inpandige garage op de begane grond, behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie via de verkopende makelaar.

U bent van harte welkom aan Begine 13 in Workum.

Workum:
De Elfstedenstad Workum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland en is één van de oudste stadjes van deze provincie. Workum heeft voor iedereen genoeg te bieden: van Jopie Huisman tot gezellige terrasjes en van gildebaren tot natuurwaarden. U kunt genieten van de prachtige schilderijen van de oudijzer- en lompenkoopman Jopie Huisman, maar er is ook museum waar u kennis maakt met de rijke historie van Workum. Een wandeling door het oude centrum is een attractie op zichzelf; de vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar. Maar ook de natuur rondom het stadje is zeker de moeite waard. U kunt prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken langs de Friese IJsselmeerkust of door de kleine dorpjes en gehuchtjes in de omgeving.
De vaarverbinding "De Diepe Dolte", is de vaarverbinding tussen het IJsselmeer en de Friese Meren.
Workum ligt aan de provinciale weg N359 met goede verbindingen met plaatsen als Bolsward, Sneek en Leeuwarden maar ook de Randstad ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeroppervlakte
130 m²
Breedte gevel
5,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Begine 13

Huurprijs op aanvraag