Koningin Julianaplein 22 1502 DV Zaandam

€ 170 /m²/jaar

Omschrijving

Te huur
In Zaandam is er tussen het Zaans Medisch Centrum en de Albert Heijn XL een zorgboulevard gerealiseerd. In deze strip zijn 11 winkelruimten gerealiseerd waarvan er nog 3 beschikbaar zijn.

Deze locatie bestaat uit onder andere zorg-gerelateerde winkels en een Albert Heijn XL-supermarkt, gericht op de dagelijkse stroom van patiënten, bezoekers en personeel uit de stad en uit de regio, maar ook op bewoners uit de omgeving. Zo kan ziekenhuisbezoek worden gecombineerd met het doen van boodschappen. De eisen aan bereikbaarheid en parkeren zijn voor het ziekenhuis en Albert Hein XL-supermarkt gelijk.

Locatie en bereikbaarheid
Zeer goed aangesloten op het snelwegnetwerk met regionaal bereik: nabij het knooppunt van de snelwegen A7 en A8.

Centraal in het netwerk van lokale hoofdwegen door Zaandam: aan de Heijermansstraat en via de van Goghweg direct verbonden met de Provincialeweg.

Het NS-station Kogerveld ligt op 700 m loopafstand. Bushaltes van de lokale lijnen 63 en 64 en van de regionale lijnen 391 en 395.

Oppervlakte
Unit 22: ca. 154 m²
Unit 24: ca. 154 m²
Unit 46: ca. 54 m²

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de parkeergarage voor winkelend publiek. Het betreft betaald parkeren, met het eerste half uur gratis.

Voorzieningen
De winkelruimte wordt in huidige staat (casco) opgeleverd.

Bouwjaar
Ca. 2017

Bijzonderheden
Tussen het ziekenhuis enerzijds en de Albert Heijn XL-supermarkt anderzijds zijn inmiddels onder andere winkels, horeca en diverse aan de zorg gerelateerde voorzieningen gekomen. Al die functies hebben in meer of mindere mate een relatie met elkaar, met het ziekenhuis of met de supermarkt, maar ze zijn ook in staat om zelf bezoekers te trekken.

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan geldt het volgende gebruik:
- Maatschappelijk - 2. Van toepassing is bestemmingsplan Zaans Medisch Centrum.

U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
Unit 22 en 24: € 170,-/m²/jaar, per unit, te vermeerderen met btw;
Unit 46: € 200,-/m²/jaar, te vermeerderen met btw.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Servicekosten
Het pand is voorzien van gas, water en elektrameter. Tevens wordt er een verrekenbaar voorschotbedrag van € 5,00/m²/jaar, exclusief BTW in rekening gebracht.

Promotiekosten
In verband met de collectieve belangenbehartiging ten behoeve van de huurders, is huurder verplicht lid te worden en te blijven van de winkeliersvereniging en alle daaruit voortvloeiende verplichtingen na te komen ten aanzien van de reglementen en besluiten e.d. van de vereniging. Kosten, € 5,00/m² per/jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 170 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 5 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
362 m² (in units vanaf 54 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koningin Julianaplein 22

€ 170 /m²/jaar