Gedempte Gracht 86 -88 1506 CJ Zaandam

€ 4.250 /mnd

Omschrijving

Te huur
Winkelpand van ca. 110 m2 gelegen aan de Gedempte Gracht in het centrum van Zaandam. Het centrum van Zaandam is door het plan Inverdan de afgelopen jaren herontwikkeld naar een levendig stadshart van de gemeente Zaanstad.

Het Stadshart Zaandam heeft de afgelopen jaren een ingrijpende kwaliteitsimpuls in gang gezet: uitbreiding van het winkelgebied, een nieuw stadhuis, hotel, woningen, horeca en bioscoop en een mooiere openbare ruimte. De ontwikkeling van 15.000 m2 winkelvloeroppervlak (wvo) winkelgebied (deels vervanging) maakte de vestiging van een aantal grote landelijke ketens mogelijk en een deel van gevestigde winkeliers zocht binnen het gebied een passender pand.

De Gedempte Gracht is het visitekaartje van de binnenstad en wordt druk bezocht. Er zijn overwegend grote filialen in het middensegment gevestigd. Dit is het gebied waar de vernieuwing tot uiting is gekomen. Het winkelaanbod is uitgebreid, panden en openbare ruimte zijn vernieuwd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het pand met het openbaar vervoer is als zeer goed te beoordelen. Op 500 meter afstand is het bus- en treinstation Zaandam gelegen. Dit station is gelegen op het tracé Amsterdam – Den Helder en heeft directe verbindingen naar o.a. station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Leiden Centraal, Rotterdam Centraal, Alkmaar en Den Helder. Tevens is op minder dan 100 meter de bushalte Gedempte Gracht gesitueerd.

De Gedempte Gracht is daarnaast ook goed bereikbaar met de auto. Via de Westzijde, Stationsstraat en Provincialeweg is de rijksweg A8 binnen 10 minuten te bereiken. De reisafstand via de Westzijde en de Prins Bernhardweg naar de rijksweg A7 bedraagt minder dan 5 minuten.

Indeling
Winkelruimte van circa 110 m2

Parkeren
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Kadaster
Gemeente: Zaandam
Sectie: K
Nummer: 9979 (gedeeltelijk)

Huurprijs
€ 4.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedempte Gracht 86 -88

€ 4.250 /mnd