Steynlaan 96-112 3701 EJ Zeist

€ 865.000 k.k.

Omschrijving

BOUWVERGUNNING WOONCOMPLEX AANWEZIG
Bouwen en beleggen voor uitponding? Of direct verkopen, nu kan het in het centrum van Zeist aan de Steynlaan 96 en begane grond Bergweg 50-52.

De locatie Steynlaan 96 hoek Bergweg 50-52 (begane grond) wordt nu te koop aangeboden aan een actieve vastgoed ondernemer die graag bouwt voor zijn eigen beleggingsportefeuille. Met deze ontwikkeling heb je alle kansen voor een mooi vastgoedcomplex.

Na een lange ontwikkel periode is recent de bouwvergunning afgegeven voor het bouwen van een complex dat bestaat uit 8 wooneenheden en 2 winkels die afzonderlijk ook als woning bestemd mogen worden.

In de bouwvergunning die bij ons op te vragen is kan men lezen dat het 8 studio's betreft met een oppervlakte van 36m² - 44m². De winkel aan de Steynlaan 96 bedraagt ca. 128m² en de winkelruimte aan de Bergweg 52 bedraagt 150m².
De winkel aan de Bergweg 52 is ook nog eens onderkelderd en heeft een oppervlakte van ca. 100m² met goede stahoogte.

(De huidige winkelruimte van de Steynlaan 96 is over de begane grond én verdieping gesitueerd en bedraagt totaal ca. 230m²)

Onder de rook van Utrecht is Zeist in het centrum van het land gelegen met een uitstekende aansluiting op het snelwegen net. Met ruim 60.000 inwoners en een uitstekend voorzieningen niveau is Zeist een middelgroot dorp. Wat Zeist vooral zo aantrekkelijk maakt is de ligging aan de bossen en het begin van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Utrecht Science Park met de Universiteit Utrecht is op ca. 7 km afstand gelegen en uitstekend met de fiets en openbaar vervoer bereikbaar. Dit plan biedt juist die woningen waar Utrecht absoluut een tekort aan heeft. Eén of 2 persoonshuishoudens die tijdelijke in de regio verblijven vanwege werk of studie zullen razend enthousiast reageren als deze woningen opgeleverd en te huur aangeboden worden. Omdat de vergunning uiteraard voldoet aan het laatste bouwbesluit heeft het complex na realisatie een laag energieverbruik.

De geschatte huuropbrengst is na realisatie € 105.000.
Uiteraard is het aan de ontwikkelaar/belegger om deze huurwaarde te beoordelen en te realiseren naar eigen inzichten en mogelijkheden. Zo is het ook geheel aan de koper om zijn eigen exploitatie opzet te maken. Iedereen rekent anders, de een met een hoog rendement en de ander met een laag rendement omdat hij/zij anders negatieve rente bij de bank moet betalen.

Graag nodigen wij u uit voor het opvragen van de bouwvergunning en voor een toelichting op het plan en de mogelijkheden.

NB
Verkoper is tevens eigenaar van de in het pand gevestigde onderneming. Deze beddenzaak "Slaapstudio" heeft tevens het recht om het merk Auping te voeren en kan over 2020 een zeer gezonde exploitatie laten zien. Voor die koper die geïnteresseerd is in deze onderneming kunnen wij een afspraak maken met de ondernemer en kan de accountant alle relevante cijfers toelichten. Uiteraard geldt er voor de onderneming een aparte waardering en nader overeen te komen koopsom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 865.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
480 m² (in units vanaf 250 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
380 m²
Breedte gevel
30 m
Perceel
160 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steynlaan 96-112

€ 865.000 k.k.