1e Hogeweg 14 3701 HK Zeist

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Centrum locatie in Zeist.

Zeist heeft met haar omliggende dorpen en buurtschappen zoals Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz ca. 64.000 inwoners en een breed en groot verzorgingsgebied. De laatste jaren is Winkelen in Zeist weer gezellig en leuk geworden. Het centrum management doet uitstekend werk en motiveert het ondernemerschap van de retailers enorm.

Okhuijssen Coiffures gaat verhuizen en daardoor komt deze prachtige winkel voor huur beschikbaar. Met een VVO van 150m² biedt deze winkel vele mogelijkheden in het mooie en opgewaardeerde centrum van Zeist. De vertrekkende huurder is tevens bereid om de inventaris over te doen aan een nieuwe huurder.

Direct in de omgeving zijn gevestigd: ANWB winkel, Delifrance, Bagels & Beans, de Goudreinet, de Groene winkel , Gall en Gall en nog vele andere succesvolle winkelbedrijven. Zeist wordt gekenmerkt door een steeds groter aanbod van locale retailers en ondernemers die "de Toko" zelf runnen. Ondernemers die “zelf de ramen zemen", ondernemers die met “Passie en vuur” werken aan hun eigen onderneming én dus een geweldig en mooi centrum van Zeist.

Aan de overzijde van de straat is het voormalige pand van de V&D in ontwikkeling naar een groot wooncomplex met winkels op de begane grond. Deze ontwikkeling zal een ruim aanbod aan kleinere appartementen bieden en een sterke verbindende factor bieden voor de winkels naar Belcour en de Slotlaan. Voor een impressie kunt u terecht op de website van de projectontwikkelaar;

Frontbreedte:
De winkelruimte met een oppervlakte van 150m² BVO heeft een frontbreedte van ruim 6 meter en is aan de achterzijde te ontsluiten aan de parkeerplaats van de Hogeweg Passage. Het is zelfs mogelijk om ook aan de achterzijde een ingang voor de consument te maken.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is Casco waarbij opgemerkt kan worden dat de vertrekkende huurder de inventaris ook wil overdragen aan een nieuwe huurder. Het uitgangspunt bij aanvang van de huur is wel dat de winkel aan het einde Casco opgeleverd dient te worden.

Huurvoorwaarden:
Verhuurder is bereid om zich flexibel op te stellen ten aanzien van de huurvoorwaarden. De volgende voorwaarden horen bij een contract van 5 jaar met 5 optiejaren. Bij een huurovereenkomst met een kortere duur en andere voorwaarden kan dit van invloed zijn op de huurprijs.
- Bankgarantie / waarborgsom ter hoogte van 3 maanden huur
- Credit check van de huurder
- Opleveringsniveau Casco staat
- Huurperiode 5 jaar + 5 optiejaren
- Huurprijs € 27.000 per jaar excl. BTW
- Aansluiting nuts voor eigen rekening
- Huuringangsdatum in overleg
- Eventuele bijdrage aan winkeliersvereniging en gemeentelijke lasten voor rekening van huurder.

Wij nodigen u graag uit om in gesprek te komen met ons om de mogelijkheden voor het huren van de winkel te bespreken.
Uw contactpersoon is Kees Patist, 030-2077880

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

1e Hogeweg 14

€ 2.250 /mnd