Hoofdstraat 78 7921 AN Zuidwolde (DR)

€ 435.000 k.k.

Omschrijving

Midden in het centrum van Zuidwolde, op een markante A1 locatie mogen wij u aanbieden een groot WINKELPAND met WOONHUIS, aangebouwde BEDRIJFSRUIMTE (drukkerij) en tuin op een perceel van 898 m². Het woonhuis is aan het eind van de jaren '30 gebouwd. Daarna zijn er in verschillende perioden verbouwingen en uitbreidingen geweest, o.a. met een uitbreiding van het magazijn achter de winkel omstreeks 1971, interne verbouwingen en in 1979 is de drukkerij aangebouwd. Hoofdstraat 78 heeft een markante voorgevel, een uitstekende frontbreedte van meer dan 17m², veel parkeergelegenheid in de directe omgeving, een grote aangebouwde magazijnruimte en een ruime woning met o.a. zes slaapkamers op de 1e verdieping. De tuin is diep en besloten en ligt op het zuidwesten.

Het pand moet worden gerenoveerd en biedt uitstekende mogelijkheden om een winkel te combineren met wonen in het centrum. Ook zijn er mogelijkheden om in goed overleg met de gemeente De Wolden, tot een
herontwikkeling te komen.

Overname van de winkel met drukkerij en inventaris behoort ook tot de mogelijkheden.

BESTEMMING:
De beheersverordening staat het voorgezet gebruik van de huidige situatie toe, in combinatie met het woongedeelte. In samenspraak met de gemeente kan worden onderzocht of een uitbreiding met extra woonruimte op de verdieping inpasbaar. Hiermee is het ook een interessante kans om een pand in het centrum als belegging te kopen en er verhuurbare winkelruimte en woonruimte in te realiseren. Kijk op voor de regelgeving.

AfMETINGEN:
- winkelruimte circa +/- 188 m² waarvan +/- 176m² winkelruimte
- bedrijfsruimte (drukkerij met kantoren) +/- 146 m²
- inhoud gehele pand +/- 2126 m³

BEGANE GROND:
Het pand bestaat uit een ruime winkel van circa 188 m² met een magazijn, portaal, toilet en berging. Via het portaal is een grote aangebouwde bedrijfsruimte bereikbaar. Deze ruimte is ongeveer 146 m² groot en bestaat uit een drukkerij, twee kantoren, twee bergruimten en een cv-ruimte. Via de voordeur van de woning (aan de zijgevel) komt u in de hal met doorgang naar de woonkamer, kelder, een dichte keuken met inbouwkeuken, bijkeuken met toilet en achterdeur.

VERDIEPING:
De 1e verdieping is ongeveer 108 m² groot en is ingedeeld met een grote overloop/gang in L-vorm, met aansluitend zes slaapkamers met vaste kasten, een eenvoudige keuken en een ruime badkamer met douche, bad, wc en wasafel. Vanaf de overloop kunt u met een houten schuiftrap een riante bergzolder bereiken.

AANVULLENDE INFO:
- aanvaarding in overleg
- overname inventaris en voorraden bespreekbaar
- het pand is voorzien van verwarming, systeemplafond met verlichting in de winkel, lichtkoepels in de drukkerij en grote etalageruiten

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 435.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten

Oppervlakte
188 m² (in units vanaf 176 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
176 m²
Breedte gevel
17,5 m
Perceel
898 m² (in units vanaf 176 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

NVM makelaar

Stege Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0528-371710

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 78

€ 435.000 k.k.