Molenstraat 19 4881 CP Zundert

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen:
Riante winkelruimte gelegen op een gunstige locatie in een sfeervolle (fiets)straat met eenrichtingsverkeer en voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De winkelruimte is voorzien van een open winkelruimte, pantry en toilet.

Ligging:
Dit pand is gelegen in de hoofdstraat van Zundert. Het gedeelte van de Molenstraat voor de winkelruimte is in 2019 heringericht tot fietsstraat en herontwikkeld tot een prettig verblijfsgebied met eenrichtingsverkeer en parkeerplaatsen direct voor de deur en om de hoek. Het gebied krijgt een vriendelijk ogend en groen karakter met verplaatsbare bomenbakken. De Molenstraat is een zeer levendige straat met diverse winkel- en horecavoorzieningen.

Winkelruimte:
De ruimte is te bereiken via de overdekte entree. De ruimte is afgewerkt met een betegelde vloer, wanden voorzien van spacwerk en een systeemplafond met verlichting. In de winkelruimte is een pantry aanwezig met de CV-installatie en biedt toegang tot de toiletruimte. De winkelruimte heeft een VVO van ca. 276 m² en de pantry/toilet heeft een VVO van ca. 9 m².

Bestemming:
Dit pand valt onder het vigerende bestemmingsplan "Centrumgebied Zundert". Het pand heeft de bestemming Centrum met de functieaanduiding detailhandel en horeca.

Verhuurvoorwaarden:
Duur van de huurovereenkomst in overleg, bij voorkeur voor langere termijn. Bij verhuur wordt een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. De toekomstige huurder wordt gevraagd om zijn gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. De huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
285 m²
Verkoopvloeroppervlakte
276 m²
Breedte gevel
10,9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 19

Huurprijs op aanvraag