Molenstraat 47 A 4881 CP Zundert

€ 1.850 /mnd

Omschrijving

Op zoek naar een representatieve ruimte aan de hoofdstraat van Zundert, in een herkenbaar en karakteristiek winkelpand met een unieke uitstraling? In combinatie met de brede frontbreedte en gelegen naast het nieuwe fraaie pand waar Blue Company gevestigd is, vormt het een een unieke kans op deze locatie van Zundert met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Centrale ligging
De winkelruimte is centraal gelegen in de dorpskern van Zundert. Zundert is een grensgemeente, gelegen ten zuiden van Breda en 5 kilometer ten noorden van de Belgische grens. Er is een directe busverbinding met het centrum en station van Breda naar Zundert. Zundert vormt samen met de naastgelegen dorpen Rijsbergen, Achtmaal, Wernhout en Klein Zundert een hechte gemeente met ruim 21.000 inwoners. Door de gunstige ligging aan de grens, is Zundert niet alleen een vaste uitvalbasis voor haar inwoners, maar ook voor de Vlaamse consument. De winkels in Zundert mogen iedere zondag geopend zijn en er is een vaste koopavond op vrijdagavond. Men kan in Zundert gratis parkeren. Aan de Molenstraat kan dit door middel van een parkeerschijf en op de ruime parkeerterreinen zonder parkeerschijf.

Molenstraat
De Molenstraat in Zundert is heringericht tot fietsstraat en herontwikkeld tot een prettig verblijfsgebied met eenrichtingsverkeer en parkeerplaatsen direct voor de deur. Het gebied heeft een vriendelijk ogend en groen karakter met verplaatsbare bomenbakken. De Molenstraat is een zeer levendige straat met diverse winkel- en horecavoorzieningen. Molenstraat 47A is gelegen tussen een kwalitatief hoogstaande kleding winkels Blue Company en Junior & Zo. Tegenover zijn de Bruna en Dubbel D Schoenen gevestigd en komt er binnenkort op de hoek van de Molenstraat-Eikenlaan een nieuwe kwaliteitsimpuls voor de Molenstraat waar de Etos naar toe verhuist en een nieuwe Gall&Gall komt. Hierdoor worden de aan de overkant gelegen overdekte passage met de Albert Heijn, Etos, Shoeby en Hema opnieuw ingedeeld. Verderop gelegen zijn de Dirk van den Broek, herenkledingzaak Woodhouse, Kruidvat, juwelier, woonwinkel, Gildeslagerij, bakkerij, elektronicawinkel en diverse horecagelegenheden van cafés tot brasserie en grand café. Tevens is in Zundert het Vincent van Gogh huis met expositieruimte gevestigd. Aan de achterzijde is een, in 2018 gerenoveerde, Aldi gelegen met voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is een openbaar gratis parkeerterrein tegenover en aan de achterzijde van de Aldi gelegen en dus op loopafstand bereikbaar.

Bestemming
Het geheel valt onder het bestemmingsplan 'Uitbreiding Aldi Molenstraat 47-53 Zundert' en heeft de bestemming ‘centrum’. De voor ‘centrum’ aangewezen locatie is bestemd voor o.a. kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, detailhandel en horeca (categorie 4).

Bouwaard en afwerkingen en indeling
Het winkelpand is gebouwd met gemetselde muren en een betonnen begane grondvloer. De hardhouten kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazingen, behoudens de authentieke glas-in-lood bovenramen van de winkelruimte.
Alle wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk, de vloer van de winkelruimte linksvoor is voorzien van vloertegels, de overige ruimten zijn met betonvloer. In de pantry is een eenvoudig keukenblok aanwezig met enkele rvs spoelbak. Tevens is in een nis de cv-combi ketel gesitueerd (Nefit proline bouwjaar 2013). De toiletruimte met wandtoilet, fonteintje en mechanische ventilatie is afgewerkt met vloertegels, stucwerk tegen de wanden en het plafond. Vanuit de achterste winkel-/kantoorruimte kunt u naar een patio binnentuin en naar een kelder met betonnen vloer en plafond en bepleisterde wanden. De kelder heeft een stahoogte van ca 186 cm. De patio binnentuin is ingericht met grindvakken, vaste planten en een zithoekje.

Oppervlakte:
Winkelruimte/verkoopruimte/kantoorruimte: ca. 175 m²
Pantry met cv en met toiletruimte: ca. 15 m²
Kelder: ca. 22 m²
Patio/buitenruimte: ca. 40 m²

Algemene voorwaarden
- Huurovereenkomst bij voorkeur vijf plus vijf jaar, jaarlijks geïndexeerd. Het overeenkomen van een andere huurtermijn is in overleg nader te bepalen.
- Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf.
- De toekomstige huurder wordt gevraagd om zijn gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. De huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-10-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten

Oppervlakte
243 m²
Verkoopvloeroppervlakte
166 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 47 A

€ 1.850 /mnd