Molenstraat 2 4881 CS Zundert

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Zeer riante winkelruimte gelegen op een uitstekende locatie aan de hoofdstraat van Zundert en voldoende parkeerplaatsen in de nabijheid. De winkelruimte is voorzien van een ruime open winkelruimte, pantry met twee toiletruimtes.

Ligging
Gelegen aan de hoofdstraat van Zundert, een sfeervolle (fiets)straat met eenrichtingsverkeer. De Molenstraat is in 2019 heringericht tot fietsstraat en herontwikkeld tot een prettig verblijfsgebied met eenrichtingsverkeer en parkeerplaatsen voor de deur en om de hoek. De Molenstraat is een zeer levendige straat met verschillende winkel- en horecagelegenheden. Zundert is een grensgemeente, gelegen ten zuiden van Breda en 5 kilometer ten noorden van de Belgische grens. Er is een directe busverbinding met het centrum en station van Breda naar Zundert. Zundert vormt samen met de naastgelegen dorpen Rijsbergen, Achtmaal, Wernhout en Klein Zundert een hechte gemeente met ruim 21.000 inwoners. Door de gunstige ligging aan de grens, is Zundert niet alleen een vaste uitvalbasis voor haar inwoners, maar ook voor de Vlaamse consument. De winkels in Zundert mogen iedere zondag geopend zijn en er is een vaste koopavond op vrijdagavond. Men kan in Zundert gratis parkeren. Aan de Molenstraat en aan de Markt kan dit door middel van een parkeerschijf en op de ruime parkeerterreinen zonder parkeerschijf.

Winkelruimte
Via de overdekte entree is de ruime, open winkelruimte te bereiken. De ruimte is afgewerkt met een betegelde vloer, systeemwanden en systeemplafond met verlichting. In de winkelruimte is een pantry aanwezig, twee toiletruimtes en een bergruimte achterin. De winkelruimte heeft een VVO van ca. 740 m² BVO.

Bestemming
Dit pand valt onder het vigerende bestemmingsplan "Centrumgebied Zundert". Het pand heeft de bestemming Centrum en heeft de mogelijkheden voor winkel- en kantoorruimte en horeca.

Verhuurvoorwaarden
Huurperiode in overleg. Bij verhuur wordt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur gevraagd. Huurbetalingen per maand of nader overeen te komen periode vooraf. De toekomstige huurder wordt gevraagd om zijn gegevens te verstrekken inzake identiteit en kredietwaardigheid. De huurovereenkomst komt pas tot stand na beoordeling en goedkeuring door opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten

Oppervlakte
740 m²
Verkoopvloeroppervlakte
520 m²
Breedte gevel
19,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 2

Huurprijs op aanvraag