Molenstraat 130 - 132 4881 CV Zundert

Prijs op aanvraag

Omschrijving

MOLENSTRAAT 130-132 TE 4881 CV ZUNDERT

Object:
De commerciële ruimte van ca. 214 m² met zelfstandige bovenwoning is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de Molenstraat en Prinsenstraat.

Algemeen:
Zundert is een gemeente in het zuidwestelijke deel van de provincie Noord-Brabant, dicht bij de grens met België, heeft een oppervlakte van ca. 120 km en telt circa 22.000 inwoners. De Molenstraat was vroeger een deel van de verbinding Antwerpen – Rotterdam. Het voormalig grenskantoor is verplaatst naar Hazeldonk, waar de Nederlandse A16 overgaat in de Belgische A1/E19.

Bedrijvigheid:
Binnen de gemeente wordt de werkgelegenheid grotendeels genereerd door landbouw, tuinbouw en boomkwekerijen. Het BTC, Business Centrum Treeport, wordt het toekomstig hart van de boomteelt in Zundert en wijde omgeving. Zundert heeft altijd een levendige middenstand gehad. Ook nu is de
Molenstraat nog steeds dé winkelstraat van Zundert. De straat biedt een mix van bekende ketens en gezellige, specialistische lokale winkeliers. Ook is er een uitgebreid horeca aanbod. Het is er aantrekkelijk voor de regio, waaronder België, om er te winkelen of te verpozen.

Toerisme:
Zundert is rijk aan natuurschoon en is gelegen te midden van verschillende natuurgebieden en landgoederen, zoals de Gooren, de Krochten, de Pannehoef, de Oude Buisse Heide en de Vloeiweide. De wereldberoemde kunstschilder Vincent van Gogh is geboren in Zundert, waar zijn geboortehuis nu een kunstcentrum is. Het jaarlijkse bloemencorso is het grootste ter wereld en trekt tienduizenden bezoekers van Japan tot Amerika.

Oppervlakte:
Het object omvat ca. 214 m² (casco) commerciële ruimte, die gedeeltelijk onderkelderd is. Voorheen was er op deze locatie een tandartspraktijk en apotheek gevestigd.

De zelfstandige bovenwoning beschikt over een entree met trapgang naar de eerste verdieping, die een woonkamer, toiletruimte, slaapkamer met wastafel, keuken een aangebouwde serre met toegang tot het dakterras omvat. De tweede verdieping heeft een schuin aflopend dak en omvat twee slaapkamers en een badkamer. Met enige modernisering dient rekening gehouden te worden.

Parkeren:
Aan de achterzijde van het pand bevindt zich parkeergelegenheid op eigen terrein.

Koopprijs:
Op aanvraag.

Contract:
Standaard NVM-koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Kadaster:
Gemeente: Zundert
Sectie: K
Nummer: 5279
Grootte: 501 m²

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Overig:
Er geldt een erfdienstbaarheid van weg (recht van overpad) aan de achterzijde van het perceel vanaf de Prinsenstraat.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
214 m²
Verkoopvloeroppervlakte
214 m²
Breedte gevel
9,7 m
Perceel
501 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 143 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 130 - 132

Prijs op aanvraag