Sprongstraat 1 7201 KS Zutphen

€ 2.499 /mnd

Omschrijving

Te huur! Karakteristiek winkelpand op A1 locatie gelegen in 'het rondje' van Zutphen.

Algemeen
Op misschien wel de mooiste winkellocatie in de binnenstad van Zutphen biedt REBO Bedrijfsmakelaars een winkelpand te huur aan. De Sprongstraat is onderdeel van het winkelrondje, dat loopt via de Beukerstraat, Houtmarkt en Korte Hofstraat en is daarmee een gewilde en drukke winkelstraat met veel passantenstromen. Daarnaast is er een diversiteit aan winkel- en horecagelegenheden aanwezig en zodoende is er voor elke bezoeker wat wils. De ligging op de hoek van de Sprongstraat/Houtmarkt maakt dat een passant niet om het pand heen kan, en heeft daarom een grote aantrekkingskracht naar potentiële klanten. De Rijksmonumentale status en uitstraling dragen hier verder aan bij. Zutphen telt in verhouding tot het Nederlands gemiddelde 2,5 keer meer monumenten en heeft o.a. daarom een grote jaarlijkse toeristenstroom. Op jaarbasis bezoeken circa 1,5 miljoen toeristen de mooie binnenstad van Zutphen en geven hierbij gemiddeld € 34,90 per bezoek uit in Zutphen!

Locatie
De Sprongstraat ligt midden in het historisch (winkel)centrum van Zutphen. Het object ligt op loopafstand van het centraal station van waar ook diverse busverbindingen vertrekken en is aldus gemakkelijk via het openbaar vervoer te bereiken. Zutphen heeft een regionale winkelfunctie en ligt op circa 20 minuten van de A1.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft 291 m², als volgt onderverdeeld:
- Begane grond c.a. 160 m² winkel oppervlakte
- 1e verdieping c.a. 44 m² magazijn
- 2e verdieping c.a. 44 m² magazijn
- Kelder c.a. 43 m² opslag

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 2.499,- per maand te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
In huidige staat, thans is verhuurder bereidt mee te denken met een potentiële huurder over het opleveringsniveau.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan Oude 'stad/IJssekade' en heeft als hoofdbestemming Centrum en is daarom zeer geschikt voor detailhandel/dienstverlening met ondersteunende horeca. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl. Indien er zich een huurkandidaat meldt die een horeca gerelateerde onderneming wilt vestigen in de Sprongstraat 1 is de eigenaar tot zover mogelijk bereid om mee te denken aan het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, thans in overleg met verhuurder.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuurder gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer R. Alofs RM-RT
0570-608900

============================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.499 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakten

Oppervlakte
291 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sprongstraat 1

€ 2.499 /mnd