Donkeresteeg 5 7201 CR Zutphen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Deze winkelruimte is gelegen naast de ingang van de Polsbroekpassage een heeft een oppervlakte van ca. 825 m², gelegen op de begane grond. Voorheen was hier "Mijn Tafel" gevestigd. Direct naast het winkelpand liggen vestigingen van Kruidvat, Pet’s Place, en binnekort Anytime Fitness gesitueerd. Het grenst aan de Brink, waar o.a de Albert Heijn XL en Gall en Gall gevestigd zijn.

De Donkeresteeg is middels een passage verbonden met de Laarstraat, welke direct in het verlengde ligt van de hoofdwinkelstraat de Beukerstraat. Door het grote parkeerterrein (betaald parkeren) welke direct aansluit op de Donkeresteeg, ligt het winkelpand aan een belangrijke aanlooproute van en naar het centrum.

OPPERVLAKTE
In totaal is het bedrijfspand ca. 825 m² groot. De winkel is aan de voorzijde, alsmede aan de (zij)kant van de passage voorzien
van etalage.

VOORZIENINGEN
Entree, systeemplafond met verlichting, toilet, pantry. Verder beschikt de winkelruimte over eigen voorzieningen en is de winkelruimte beveiligd met rolluiken.

BEREIKBAARHEID/PARKEREN
De winkel is relatief eenvoudig te bereiken en heeft de mogelijkheid om met de auto voor de deur te komen. Bevoorrading kan eveneens op eenvoudige wijze, waarbij rekening is gehouden met een aparte laad- en losdeur in de voorgevel. Vrachtauto’s hebben voldoende ruimte om te draaien en hoeven niet te manoeuvreren. In de directe omgeving zijn betaalde parkeervoorzieningen aanwezig.

BESTEMMING
Het bedrijfspand valt binnen het bestemmingsplan “Spittaalstad” en heeft hierin de bestemming detailhandel en / of dienstverlening.

HUURPRIJS
In overleg. De eigenaar staat open voor een voorstel (op maat).

OPLEVERING
In overleg, niet eerder dan 01-03-2020.
Het opleveringsniveau is casco.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
In overleg.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
825 m²
Verkoopvloeroppervlakte
825 m²
Breedte gevel
17 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Donkeresteeg 5

Huurprijs op aanvraag