Dollard 12 3332 EE Zwijndrecht

€ 1.875 /mnd

Omschrijving

Nog één winkelruimte beschikbaar van circa 90 m² in het verscentrum van Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht, direct naast de entree van Walburg en nabij de Albert Heijn. In het verscentrum zijn gevestigd: Bakkerij Voordijk, Barten’s Slagerij en de Kaasstolp. De winkelruimte wordt casco opgeleverd en is voorzien van zelfstandige nutsvoorzieningen (water en elektra).

Winkelcentrum Walburg is het grootste en sterkste winkelcentrum van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Het centrum heeft recent een revitalisatie achter de rug. In 2020 zal de gemeente Zwijndrecht het openbare parkeerterrein rondom Walburg opnieuw inrichten en voorzien van nieuw straatwerk en straatmeubilair. Het parkeren rondom Walburg is sinds 2016 gratis. Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe winkels in Walburg geopend. Denk hierbij aan Van Haren schoenen, Hunkenmoller, Intertoys, Bewust Winkelen drogist, Romana Fashion, Walter de Lange herenmode, RITEL telefoonwinkel, Cuts & Colours etc. Winkels als De IJswinckel, Aldi Supermarkten, Bakkerij Voordijk, Slagerij Barten zullen binnen korte tijd hun deuren openen. Kortom, het winkelcentrum bruist van de dynamiek! 1875

Locatie:
De winkelruimte maakt deel uit van het winkelcentrum Walburg, het hoofdwinkelcentrum van Zwijndrecht. Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het NS-station Zwijndrecht bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand.

Afmeting:
ca. 90 m²

Parkeren:
Rondom winkelcentrum Walburg is ruime, gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Walburg” met als bestemming Centrum. Deze bestemming biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waaronder detailhandel, medische dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en fitnesscentrum. De voorschriften zijn op aanvraag beschikbaar.

Voorzieningen/specificaties:
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 5,20 meter, wordt casco opgeleverd en is voorzien van eigen nutsvoorzieningen (water en elektra).

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
€ 1.875,- per maand exclusief servicekosten exclusief promotiekosten exclusief BTW.

Servicekosten:
Ten behoeve van de kosten van de gemeenschappelijke voorzieningen en diensten van winkelcentrum Walburg wordt een voorschot bedrag van € 1.800,- per jaar exclusief BTW in rekening gebracht (€ 20,- per m² per jaar exclusief BTW). Een overzicht van de leveringen en diensten is beschikbaar.

Promotiebijdrage:
De promotiebijdrage bedraagt op jaarbasis € 1.012,13 exclusief BTW per jaar
(€ 3,13 per m² per jaar en € 730,43 vast per winkelruimte per jaar). De promotiekosten zullen door de winkeliersvereniging rechtstreeks aan de huurder worden gefactureerd.

Huurperiode:
In nader overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal
Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de
huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.875 per maand
Servicekosten
€ 229 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
90 m²
Breedte gevel
5,4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dollard 12

€ 1.875 /mnd