Passage 2 3331 CM Zwijndrecht

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Dit winkelpand/kantoorruimte is gelegen op een prachtige zichtlocatie, op een markante hoek van het winkelcentrum "De Passage" (Centrum) langs de Koninginneweg. De ruimte leent zich zowel voor gebruik als winkel- als voor kantoorruimte. Dit gezellige winkelcentrum ligt in het hart van Zwijndrecht en omvat een diversiteit aan zelfstandige ondernemers in verschillende branches.

Indeling: Ca 71m2 commerciële ruimte op de begane grond; ca 32m2 commerciële ruimte op een half verhoogde verdieping; ca 39m2 commerciële ruimte in het souterrain (met beperkte daglichttoetreding). Bruto vloeroppervlakte ca 142m2.

Voorzieningen: Het object zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

- verwarming via gasgestookte cv-installatie met radiatoren;

- aansluitingen op riolering-, telecommunicatie-, gas-, water- en elektriciteitsnet

- verdere indeling in overleg met huurder

Huurprijs: Op aanvraag.

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Bij het winkelcentrum beschikt men over een royaal parkeerterrein voor circa 50 auto's (vrij parkeren). Het winkelcentrum ligt op enkele minuten lopen van het NS station, openbaar vervoerhalten en met de auto bent u binnen enkele minuten op de rijksweg A16 of A15 richting Rotterdam-Antwerpen of richting Gorinchem-Utrecht.

BTW: Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur, indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd met het dan geldende BTW tarief.

Bijkomende kosten: Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water, elektra, telefonie en internet. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht m.u.v. de kosten van de Winkeliersvereniging "Passage".

Servicekosten: Deze winkel/kantoorruimte maakt deel uit van het winkelcentrum “De Passage” waarvoor men verenigingskosten is verschuldigd. Het te betalen bedrag wordt eventueel jaarlijks aangepast na de vergadering van ondernemers. De huidige bijdrage wordt bij een huurovereenkomst opnieuw berekend en zal circa € 400,-/jaar bedragen.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Bestemmingsplan: Het complex is gesitueerd in het vigerende bestemmingsplan “Noord 2009” en is bestemd voor “gemengde doeleinden”. Binnen de bestemming Gemengde doeleinden kan het gebouw worden gebruikt voor: -Maatschappelijke voorzieningen, Kantoren, (medische) dienstverlening, detailhandel, wonen, al dan niet in combinatie met elkaar.

Oplevering: In overleg.

Meldingsplicht: In verband met een voorgenomen uitvoering van verbouw/renovatie/aanpassing van de winkel/kantoorruimte door verhuurder/eigenaar, zal huurder indien noodzakelijk zijn/haar volledige medewerking moeten verlenen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
142 m²
Verkoopvloeroppervlakte
142 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
89 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

NVM makelaar

Nolten Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-2034030

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Passage 2

Huurprijs op aanvraag