Hof van Holland 132 3332 EH Zwijndrecht

€ 2.500 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Op een goede locatie gelegen hoekwinkelruimte in winkelcentrum Walburg, de primaire winkelvoorziening van de gemeente Zwijndrecht met ca. 45.000 inwoners. Winkelcentrum Walburg is tevens één van de belangrijkste winkelcentra van de Drechtsteden en heeft niet alleen een lokale maar ook een regionale functie. De winkelruimte bevindt zich bij één van de hoofdentrees, grenzend aan één van de parkeerterreinen. Blokker en Zeeman bevinden zich tegenover de winkelruimte en Lucardi, Stones en Jumbo bevinden zich er links naast. Bij deze entree is eind 2019 een nieuwe vestiging van Aldi geopend en in het voorjaar van 2020 opende Norah hier een nieuwe vestiging.

In winkelcentrum Walburg zijn tevens o.a. HEMA, WE, Van Uffelen, Intertoys, Kruidvat, boekhandel Hyperion, Kippie,
Eye-Wish, Only, Primera, Hunkemöller, Smit Mode, Vodafone, Only, Pearle, Etos, Specsavers, Ici Paris XL, Albert Heijn, Gall & Gall, Voorwinden Sport, T-Mobile, Duifhuizen, Van Haren, Hans Anders, MS Mode, Big Bazar, Xenos, Holland & Barrett, Bakker Voordijk, Keurslager Theo Barten en diverse lokale ondernemers gevestigd.

Renovatie winkelcentrum Walburg:
Zeer recent heeft er een uitgebreide renovatie van het winkelcentrum plaatsgevonden. Onder andere zijn alle entrees vernieuwd, is de buitenzijde van het centrum gemoderniseerd en zijn de passages en pleinen voorzien van nieuwe verlichting, plafonds en afwerking. Het buitengebied rondom het winkelcentrum zal nog door de gemeente worden heringericht.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het winkelcentrum Walburg is per eigen en openbaar vervoer goed bereikbaar, o.a. door de bushaltes voor de deur en het NS station op 15 minuten loopafstand. Het winkelcentrum beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op de diverse parkeerterreinen rondom het winkelcentrum. De weekmarkt is op donderdag en vindt plaats op één van de parkeerterreinen van het winkelcentrum.

Oppervlakte:
Begane grond 87,50 m² b.v.o. conform NEN2580

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 2.500,-- per maand, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
€ 200,-- per maand, exclusief B.T.W.

Promotiebijdrage:
€ 100,-- per maand, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van tenminste drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindex- cijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs, de voorschotbijdrage servicekosten en de promotiebijdrage zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen/ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
88 m²
Verkoopvloeroppervlakte
88 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hof van Holland 132

€ 2.500 /mnd