Bethelpark 2625 AD Delft

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Nu te koop nog 725m2 nieuwbouw kantoor- maatschappelijk - showroomruimte. Nog beschikbaar 108m2 begane grond + 1e verdieping 617m2 er wordt een kleine lift geplaatst voor deze ruimte

Op deze prachtige locatie is het nu mogelijk om uw eigen ruimte te kopen ipv huren ! Gezien de lage rentestand en de verwachte stijging van de waardes van vastgoed, is dit voor uw onderneming een goede investering.

Gelegen in het project Bethelpark naast het Reiner de Graaf Ziekenhuis op korte afstand van de binnenstad alsmede uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag.

De lokatie naast het ziekenhuis en de Rabobank wordt geheel ontwikkeld tot een moderne groen wijk welke erg goed te bereiken is. Totaal 16 eigen parkeerplaatsen en de parkeerplaats van het ziekenhuis nabij.

Werken en wonen in het groen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is Bethelpark. Je fietst moeiteloos naar het fraaie, historische stadshart van Delft, maar ook kun je genieten van een overdaad aan rust en ruimte in een groene omgeving. Want Bethelpark is gebouwd rond een schitterende binnentuin.

Bethelpark is gebouwd op een unieke locatie. Een plek die wordt gezien als de toekomstige entree van de eeuwenoude stad Delft. Bijzonder aan deze locatie is dat het aan één kant grenst aan een stedelijke omgeving met het royale plein en het Reinier de Graaf Gasthuis én aan een schitterend ecologisch groengebied. Deze bijzondere diversiteit maakt dan ook dat Bethelpark zo aantrekkelijk is voor verschillende doelgroepen.

Bethelpark is gunstig gelegen vlakbij de Reinier de Graafweg met een snelle ontsluiting naar de A4 voor auto’s. De bushalte vind je direct op 50 meter loopafstand van de woningen. Aan de zuidzijde (zie impressie) bevindt zich de ecologische zone die het gebied een parkachtige setting geeft.

BESCHIKBARE RUIMTES

Begane grond:

108m2 begane grond + 1e verdieping 617m2 er wordt een kleine lift geplaatst voor deze ruimte

PARKEERPLAATSEN
16 plaatsen welke in de avonduren gebruikt kunnen worden voor bezoek van de woningen.

BESTEMMING
Commerciële en maatschappelijke functies

Extra mogelijkheden:
Voor horeca 1a en 1b met een maximum van 360 m² BVO
Voor een gemakswinkel een maximum van 200 m² BVO

Vooralsnog zijn horeca 1b en de gemakswinkel niet passend binnen de huidige gemeentelijke parkeernormen.

VERWARMING
Via een warmtenet wat de restwarmte van het naast gelegen ziekenhuis hergebruikt. U krijgt een eigen aansluiting en meters.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco, voorzien van aluminium kozijnen en isolerende beglazing.

OPLEVERING IN 2021/2022

BTW
Er wordt excl. btw verkocht

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
725 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bethelpark

Prijs n.o.t.k.