Statenkwartier 2582 EZ Den Haag

€ 600 /mnd

Omschrijving

Te huur aangeboden, prachtige statige praktijkruimte in het Statenkwartier.

Ben jij op zoek naar een droomlocatie voor jouw medische of beautypraktijk zodat je jouw cliënten- of patiëntenkring kan uitbreiden? Dan ben je vast geïnteresseerd in het voeren van jouw praktijk in een prachtig monumentaal neo-renaissance gebouw in het Statenkwartier in Den Haag.

Onze Center of Excellence in Esthetische Beauty & Health aan het Statenkwartier heeft prachtige ruimtes beschikbaar voor een specialist(e) die deel wil uitmaken van onze familie. Ook reacties van diëtisten en/of lifestyle coaches zijn welkom!

Beschikbare units

Unit 1 van circa. 30 m2 - € 1.000,- per maand

Unit 2 van circa. 12 m2 - € 600,- per maand

Wat biedt Essential Aesthetics

Een prachtige, lichte ruimte in een monumentaal pand. Een vaste huurprijs inclusief gas, water, licht en alle administratieve kosten. Niet onbelangrijk, als huurder kan je zonder bijkomende kosten gebruik maken van een luxueus volledig ingerichte wachtruimte. Extra bonus: in overleg kan je gebruik maken van ons uitgebreide bedrijfsdatabase om jouw praktijk bij onze cliënten te introduceren!

Over Essential Aesthetics

In ons neo-renaissance monumentaal pand in het Statenkwartier kun je niet alleen terecht voor kwalitatief hoogwaardige en veilige esthetische chirurgie en anti-aging, maar ook voor beautybehandelingen, massagetherapie, preventief DNA-onderzoek en lifestyle coaching. Onze kliniek is geboren uit de passie en ambitie van een vrouw. Haar passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot haar levenswerk: de eerste Centre of Excellence in Beauty & Health Essential Aesthetics brengt alle beauty en anti-aging disciplines die de moderne vrouw van vandaag nodig heeft om op een gezonde en verantwoorde manier te blijven stralen samen in de eerste ISO certified 'Centre of Excellence in Beauty' in Den Haag.

In dit bijzondere pand werken Nederlandse en internationale artsen, ervaringsdeskundigen, plastische chirurgen, een lifestyle coach, schoonheidsspecialiste en een expert in voedingssupplementen samen om het beste resultaat te garanderen.

Reageren

Hoor jij binnenkort ook bij ons Centre of Excellence? Neem zo snel mogelijk contact op met Brindusa Gritu [ of mail], eigenaresse van Essential Aesthetics en kom de sfeer proeven!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Statenkwartier

€ 600 /mnd