Hoofdstraat 27 I 8162 AA Epe

€ 1.350.000 k.k.

Omschrijving

Hoofdstraat 27: woongelegenheden 1e verdieping
Hoofdstraat 27I: bedrijfsruimte/dagbesteding begane grond
Vlijtweg 1: woongelegenheden 1e verdieping

Omschrijving:
Onderhavig beleggingsobject betreft een voormalig woon/winkelpand dat in 2010/2011 ingrijpend is verbouwd en gemoderniseerd tot langjarig verhuurd woon/-zorgobject. Het object wordt op basis van 2 huurovereenkomsten (b.g.g. en de verdieping) gehuurd door "Stichting De Passerel". De b.g.g. wordt gebruikt als combinatie winkel en dagbesteding onder de naam "Mode en Co en "Linnenkamer", respectievelijk als kledingbank voor gebruikte kleding, cadeauwinkel en werkatelier en als was- en strijkinrichting. De verdieping is in gebruik voor begeleid wonen.

INDELING

Begane grond:
De begane grond is ingedeeld als winkel/-dagbestedingsruimte.
Entree, winkelruimte, 3 kantoor/-werkruimtes, MIVA toilet, dubbele toiletgroep, wasruimte, zij entree, atelier/werkruimte, magazijn/opslag. Op de b.g.g. bevinden zich tevens 2 trapopgangen naar de verdieping welke vanaf de buitenzijde bereikbaar zijn. Er is een royale kelder/opslagruimte aanwezig van ca 90 m².

Eerste verdieping:
De verdieping is in gebruik als woonruimte in de vorm van begeleid wonen. De verdieping is opgedeeld in gedeeltes welke via een gezamenlijk dakterras in verbinding staan. Elk gedeelte heeft zijn eigen entree en opgang.

Het woongedeelte met de opgang Hoofdstraat 27 beschikt over 4 onzelfstandige kamers met het gemeenschappelijk gebruik van 2 badkamers, woonkamer met complete keuken, toilet en dakterras.

Het woongedeelte met de opgang Vlijtweg 1, beschikt over 4 zelfstandige kamers, elk voorzien van een eigen keukentje en badkamer. Gemeenschappelijke woonkamer en complete keuken, wasruimte, kantoortje, slaapwachtruimte met badkamer en gemeenschappelijk terras.

Huurder:
Huurder en verhuurder hebben in de considerans van de huurovereenkomst onder meer vastgelegd dat het (voorgenomen) gebruik van huurder te weten; huisvesting en zorg- en dienstverlening van de cliënten van huurder, een brede verantwoordelijkheid vraagt voor wat betreft huisvesting en exploitatie voor zowel huurder als verhuurder.

Informatie huurder:
De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg en dagbesteding aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Op basis van de keuze voor diversiteit in aanbod en kleinschalige locaties biedt De Passerel overzichtelijke en toegankelijke zorg en dagbesteding aan mensen met een beperking.

In 1973 kwam, op initiatief van de gemeente Apeldoorn, het eerste dagcentrum voor volwassenen met een beperking in de regio. In de jaren daarna ontstonden er meerdere woonvoorzieningen en dagcentra voor volwassenen en kinderen. Voor die tijd leefden mensen met een beperking, toen nog handicap genoemd, veelal in grote internaten. Deze stonden in een gezonde en rustgevende omgeving. Rust en een medische benadering moesten uitkomst bieden. Mede dankzij de verbeterde regelgeving kwam er steeds meer aandacht en ruimte voor mensen met een beperking binnen onze samenleving. Medewerkers die toen als begeleider begonnen, zijn blijvend gevoed door hun ervaringen uit die tijd.

Samen met ouders
De huidige vorm van de organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De vier rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van cliënten van De Passerel duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vraag van de afgelopen jaren, biedt De Passerel een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties verspreid over de hele regio. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Locatie:
Het object is gesitueerd aan de rand van het centrum van Epe. Epe is een gemeente in Gelderland gelegen in een prachtige groene omgeving in het noordoostelijke deel van de Veluwe. De gemeente telt ca. 33.500 inwoners. Epe heeft een levendige dorpskern met een gevarieerd winkelaanbod en horeca.

Milieu:
Voor zover aan verkoper bekend zijn er geen feiten die erop wijzen dat het verkochte verontreiniging bevat die ten nadele strekt v/h gebruik of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot andere maatregelen. Verkoper kan niet garanderen dat er geen asbesthoudende materialen in het object aanwezig zijn. Koper wordt in de gelegenheid gesteld nader bodem- en asbestonderzoek te laten verrichten indien gewenst. In de koopovereenkomst zal worden vastgelegd dat verkoper wordt gevrijwaard voor iedere aansprakelijkheid ten aanzien v.d. aanwezigheid v. asbest en/of mogelijke (bodem)vervuiling en/of grondwater in het verkochte.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m²
Perceel
908 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 0 m²)

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 27 I

€ 1.350.000 k.k.