Boslaan 2 6561 LE Groesbeek

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Schitterend op Parc Dekkerswald gelegen (voormalig) revalidatiecentrum. Parc Dekkerswald ligt aan de noordzijde van Groesbeek aan de Nijmeegsebaan, de verbindingsweg van Groesbeek naar Nijmegen. Het terrein is goed ontsloten en openbaar vervoer met bushalte is aanwezig.

Het kantoorgebouw is gerealiseerd in 2014 ten behoeve van de destijds actieve organisatie met o.a. maatschappelijke functies in de zorg, sportzaal, praktijkruimtes en bedrijfsruimtes. In de half verdiepte parkeergarage onder het gebouw is plaats voor circa 34 auto’s. Het gebouw wordt gekenmerkt door een luxe uitstraling, zowel in- als uitwendig en is voorzien van energielabel A.

Parc Dekkerswald zal in de komende jaren transformeren van een bonte mengeling van allerlei zorginstellingen naar een gebied voor “rust, revalidatie en wellness”. Met de ontwikkeling ontstaat, mede door samenwerking tussen de reeds aanwezige partijen, waaronder UMC St. Radboud, ZZG Zorggroep en Kliniek Heyendael, een unieke combinatie van wonen, zorg en expertise.

Doordat er op Parc Dekkerswald een optimale balans is gevonden tussen bebouwing, landschap en infrastructuur is het object een unieke vestigingslocatie voor uw organisatie.

Bestemming
Ingevolge het vigerend bestemmingsplan “Dekkerswald 2010” is de bestemming “Maatschappelijk”. De voor “Maatschappelijk” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. maatschappelijke voorzieningen, zoals voorzieningen ten behoeve van lichamelijke en/of geestelijke volksgezondheid, religie, verenigingsleven, cultuur, sport en dagrecreatie;
b. bijzondere woondoeleinden in de vorm van zorgwoningen en zorgwooneenheden, uitsluitend in de bouwvlakken, die vermeld zijn in artikel 6.2.3;
c. horeca in de categorieën 1 tot en met 3 en categorie 5, ondergeschikt en gelieerd aan de bestemming;
d. detailhandel, ondergeschikt en gelieerd aan de bestemming;
e. ondergrondse en/of verdiept aangelegde parkeervoorzieningen;
f. entrees naar ondergrondse en/of verdiept aangelegde parkeervoorzieningen;
g. ondergrondse bouwkundige verbindingen tussen de hoofdgebouwen;
h. wegen en paden voor de ontsluiting van het plangebied;
i. instandhouding, bescherming en herstel van de bestaande en de te ontwikkelen natuur- en landschapswaarden, zoals vermeld in het Natuurbeheerplan;
j. de instandhouding en bescherming van de als gemeentelijk monument aangegeven bebouwing.

Indeling
Entree, hal, garderobe en trap en lift naar verdieping en parkeerkelder. Op de begane grond bevindt zich in een grote kantoortuin met receptie, 20 kantoor- en of behandelkamers, pantry, toiletruimten en centraal een ruime trap naar de verdieping. Op de verdieping bevinden zich een ruime oefenruimte met kleedruimten en douches, diverse behandel- en/of groepsruimten en een kantoortuin met ruime pantry.

Vloeroppervlak
Kelder ca. 958 m2 BVO parkeergarage
Begane grond ca. 983 m² BVO Verkeers- en kantoorruimte
1e verdieping ca. 948 m² Verkeers- en kantoorruimte
Meetstaat is aanwezig.

Parkeren
De opstal is ten opzichte van de andere gebouwen op het park ruim gelegen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op het naastgelegen gemeenschappelijke parkeerterrein aanwezig. Tevens bevinden zich 34 privé parkeerplaatsen in de parkeerkelder.

Voorschot servicekosten
De servicekosten zijn nader overeen te komen.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-huishoudens algemeen (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Ingangsdatum
In overleg.

Huur en verlengingstermijn
5 jaar gevolgd door 5 optiejaren (afwijkende termijnen in overleg).

Zekerheid
Waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.

Het object is tevens te koop; wij verzoeken u om uw interesse schriftelijk aan ons kenbaar te maken, waarbij we graag uw koopvoorstel met voorwaarden en condities vernemen.

Goedkeuring
Verhuur en verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
1.738 m²
Perceel
1.045 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Buitengebied Groesbeek-Noord-West, Groesbeek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boslaan 2

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag