Beijumerweg 19 a 9737 AB Groningen

€ 39.000 /jr

Omschrijving

Representatieve ruimte in “Boerderijum”
Gelegen op een ruim perceel (groene setting) in de woonwijk Beijum, bieden wij namens onze opdrachtgever een
multifunctionele maatschappelijk ruimte aan. Het betreft een representatieve ruimte op de begane grond in de voormalige boerderij gelegen aan de Beijumerweg 19 in Groningen. Het geheel ligt op een perceel van 7.825 m² en is gelegen midden in een woonwijk.

“Boerderijum” bestaat uit een monumentaal voorhuis, met achtergelegen ‘moderne’ verblijfsruimten. De schuurgedeelte van de oorspronkelijke boerderij is omstreeks 2009 volledig verbouwd / gerenoveerd en uitgebreid tot maatschappelijke ruimte. In deze ruimte is op de begane grond ongeveer 320 m² beschikbaar welke geschikt is voor diverse maatschappelijke functies.

Kenmerken complex
Gelegen op een ruim perceel in de woonwijk Beijum, ligt deze opvallende “stadsboerderij”. De opstallen bestaan uit een monumentaal voorhuis, met achtergelegen moderne verblijfsruimte. Het monumentale voorhuis stamt uit 1860. Op de plaats waar aanvankelijk een boerenschuur stond, is in 2009 een moderne verblijfsruimte gerealiseerd. Het geheel staat op een kavel van in totaal 7.825 m². In de volksmond wordt de locatie aangeduid als ‘Boederijum’. De gebouwen zijn gelegen in de stadswijk Beijum, in het noorden van de stad Groningen.

Bereikbaarheid
De woonwijk Beijum is te bereiken via een directe afslag van de Ringweg om de stad Groningen. Door de ligging aan de oostelijke ringweg is Beijum goed te bereiken vanuit andere stadsdelen, zowel per auto als met openbaar vervoer. Op de fiets is de afstand naar het centrum van de stad circa 15 minuten. De wijk is tevens met verschillende buslijnen te bereiken.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Beijum’, vastgesteld op 26 juni 2013, met als bestemming ‘maatschappelijk’. De huurder dient zelf te onderzoeken of het object geschikt is voor het voorgenomen gebruik. Oppervlakte Het beschikbare oppervlak bedraagt circa 320 m² exclusief een aandeel in de gemeenschappelijke ruimten.

Huurprijs
EUR 39.000,- per jaar.

Omzetbelasting
Er zal geen btw over de huurprijs worden berekend.

Servicekosten
Op basis van een verrekenbaar voorschot zullen de servicekosten worden vastgesteld. (op basis van nacalulatie).

Locatie
Het object is gelegen in de woonwijk Beijum, in het noorden van de stad Groningen. De woonwijk Beijum is ontworpen voor gezinnen met opgroeiende kinderen en heeft het een grote verscheidenheid aan woningtypen waaraan diverse architecten hun deel hebben bijgedragen. Tevens is Beijum de groenste wijk van Groningen met een prachtig wijkpark, de Groene Long, die van oost naar west, midden door de wijk loopt. De wijk kent onder meer 2 winkelcentra, diverse basisscholen, een Gezondheidscentrum, Sporthal en Bibliotheek.

Huurtermijn
In overleg.

Vastlegging
ROZ huurovereenkomst model 2015.

Aanvaarding
Per direct beschikbaar.

Voor vragen neem contact op met:
drs. Stefan Ensing of Erik Paas RT

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
320 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beijumerweg 19 a

€ 39.000 /jr