Donderslaan 156 9728 KX Groningen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Grootschalig woonobject gelegen in het zuiden van Groningen
Gelegen in Corpus Den Hoorn, achter het Apollo Hotel bieden wij namens onze opdrachtgever dit grootschalige woonobject te huur aan. Het geheel is gelegen op een perceel van 2.435 m² en is omstreeks 1960 gebouwd. Het object biedt ruimte aan in totaal 62 semi-zelfstandige woonruimtes en is de afgelopen jaren in gebruik geweest bij SSH voor de verhuur aan buitenlandse studenten. Het pand is bij uitstek geschikt voor huisvesting aan woonvormen / groep en voor diverse maatschappelijke functies. Het object wordt als één geheel te huur aangeboden. Separate verhuur van ruimten is dan ook niet aan de orde.

Kenmerken complex
Gelegen op een ruim perceel met voorgelegen parkeerplaatsen in het zuiden van de stad Groningen, ligt dit wooncomplex. Het object biedt ruimte aan in totaal 62 semi-zelfstandige woonruimtes, voorzien van een eigen badkamer met toilet. Op elke verdiepingsvloer is een gemeenschappelijke keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling woonruimtes:
Begane grond: 16 woonruimtes;
Eerste verdieping: 23 woonruimtes;
Tweede verdieping: 23 woonruimtes.

Bereikbaarheid
De locatie in de wijk Corpus den Hoorn is met eigen vervoer goed bereikbaar. Door de ligging aan de zuidelijke ringweg is de wijk goed te bereiken vanuit andere stadsdelen, zowel per auto als met openbaar vervoer. Op de fiets is de afstand naar het centrum van de stad circa 15 minuten. De wijk is tevens met verschillende buslijnen te bereiken.

Locatie
Corpus den Hoorn is de meest westelijke wijk van het zuidelijk deel van de stad Groningen. De wijk kent verschillende voorzieningen zoals basisscholen, bejaardentehuizen, kinderopvang, kerken en een winkelcentrum. In het zuidelijke, nieuwere deel van de wijk zijn diverse kantoren gesitueerd. Het winkelcentrum ‘Overwinningsplein’ en het stadspark zijn op loopafstand gelegen.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Corpus den Hoorn, vastgesteld op 21 mei 2009, met als bestemming ‘Wonen’. De huurder dient zelf te onderzoeken of het object geschikt is voor het voorgenomen gebruik.

Huurprijs
Prijs op aanvraag.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW worden per kwartaal vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken(ROZ).

Meer informatie
Auric Geerligs

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
694 m²
Perceel
694 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 694 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Donderslaan 156

Huurprijs op aanvraag