Goudesteinstraat 5 3223 DA Hellevoetsluis

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
Namens de zorginstelling Antes mogen wij u hierbij, bij inschrijving, een perceel met daarop een voormalige kliniek aanbieden. De locatie zal leeg en vrij van huur worden opgeleverd. 

De verkoop vindt plaats via een gestructureerd proces conform de beleidsregels van het College Sanering Zorginstellingen. Vervreemding zal dan ook plaatsvinden door middel van een open en transparant marktproces waarin het College Sanering Zorginstellingen een toezichthoudende en toetsende rol vervult.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bouwjaar
1993.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer.

Omgeving
Op loopafstand van de locatie bevindt zich een overdekt winkelcentrum ‘’De Struytse Hoeck’’ met onder andere supermarkten, winkels en horecagelegenheden.

Verkoopprocedure
De locatie wordt verkocht middels een inschrijvingsprocedure waarbij er geen vraagprijs gehanteerd zal worden. Voor meer informatie omtrent het verkoopproces kunt u onze verkoopvoorwaarden opvragen.

Bezichtigingen
In verband met Covid-19 en de cliënten op locatie zijn bezichtigingen op locatie door de huidige overheidsmaatregelen niet toegestaan. Verkopend makelaar heeft zich ingespannen om via Matterport de mogelijkheid te bieden om virtueel de locatie te bezichtigen. In overleg zou een beperkte bezichtiging mogelijk zijn met uitleg van verkopend makelaar.

Informatieverstrekking
Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te betreden. Indien u vragen heeft over de projectinformatie, dataroom en/of verkoopproces staan wij u uiteraard graag te woord.

De genoemde informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Alle gegevens uit deze objectinformatie of anderszins verstrekte informatie is uitsluitend bestemd voor de ontvanger en dient strikt vertrouwelijk te worden behandeld. Deze informatie mag op geen enkele wijze door middel van (foto)kopie, druk of welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Amgea Vastgoed Adviseurs B.V. worden verveelvoudigd.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
2.711 m²
Perceel
7.020 m²

Energie

Energielabel
D 1,32

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goudesteinstraat 5

Prijs op aanvraag Veiling