Alteveerstraat 136 7907 AC Hoogeveen

€ 12.600 /jr

Omschrijving

Een kleinschalig, recent geheel gerenoveerd, zorgcomplex met eigen parkeerplaatsen gelegen op een gunstige en goed bereikbare locatie nabij het centrum van Hoogeveen.

Indeling
De te verhuren ruimtes maken onderdeel uit van een kleinschalig verzamelgebouw gericht op zorg, maatschappelijke dienstverlening en samenwerking. De praktijkruimte bevindt zich geheel op de begane grond. Het pand wordt beheerd door verloskundigenpraktijk Hoogeveen, die zich ook in dit pand gaat vestigen.

De eigen indeling is als volgt:
Via de gezamenlijke entree naar een centrale ontvangstruimte en vandaar naar de eigen entree tot de eigen wachtkamer met een toilet (15 m²), een grotere praktijkruimte (37 m²) en een kleinere behandelkamer van ongeveer 22 m². De totale oppervlakte bedraagt circa 75 m² vvo.

Verder is er nog de mogelijkheid tot het medegebruik van gezamenlijke ruimten zoals: gebruik van de receptie, drie toiletten, waarvan één mindervalidentoilet en een grotere kantine met keuken. Totaal toe te rekenen oppervlakte circa 16 m² vvo.

Aan de zijkant van het gebouw bevinden zich ruim voldoende voor gemeenschappelijk gebruik bedoelde parkeerplekken voor cliënten en patiënten.

Ligging
Het gebouw bevindt zich aan de Alteveerstraat nabij het centrum van Hoogeveen en met goede toegang tot een groot aangrenzend en goed te bereiken verzorgingsgebied.
Zowel de opritten naar de A28 als de A37 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- Zowel deelverhuur, dat wil zeggen, één of meerdere dagdelen per week, als volledige huur van de ruimtes is bespreekbaar.
- Servicekosten: in de servicekosten zijn alle gebruikerslasten gevat. Zoals nutsvoorzieningen, gebruiksheffingen, schoonmaak, etc.
- Energielabel: (nog) niet beschikbaar. De te huren ruimtes vallen vanwege het formaat buiten de labelplicht.
- Verwarming en koeling: het gehele object is voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 12.600 per jaar
Servicekosten
€ 4.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Alteveerstraat 136

€ 12.600 /jr