Sportstraat 3 1541 JL Koog aan de Zaan

€ 1.000.000 k.k.

Omschrijving

Te koop
Het betreft een groot vrijstaand bedrijfspand met buitenruimte. Het object is geschikt voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld wonen, kantoor en maatschappelijke invulling. De bestemming is thans maatschappelijk.

Locatie en bereikbaarheid
Het pand is zeer centraal gelegen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Gelegen op zicht locatie tussen de GAMMA en AH, vlak bij een afslag van de A8. Het NS station Zaandijk Zaanse Schans op 1,3 km afstand.

Objectgegevens
-Circa 885 m2 bruto vloeroppervlakte.
-bouwjaar 1954
-thans in gebruik tbv kinderopvang. Indeling in meerdere groepen allen voorzieningen van sanitaire voorzieningen.

Parkeren
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan is de ruimte bestemd te worden ten behoeve van 'maatschappelijke voorzieningen'. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Oplevering
Het object wordt leeg opgeleverd.

Kadaster
Gemeente: Koog aan de Zaan
Sectie: C
Nummers: 5898, 5900, tezamen groot 1.884 m2
Plaatselijk bekend: Sportstraat 3 te Koog aan de Zaan

Eigendomsinformatie
Het object is gelegen op eigen grond.

Vraagprijs
€ 1.000.000,- kosten koper.

Proces
Voor verkoop hanteren wij een onderhands verkoopproces. Nadat verkoper kandidaat-koper positief heeft beoordeeld, zal kandidaat-koper toegang verleend worden tot de dataroom. Aan de hand van de beschikbare informatie verwacht verkoper bij interesse een voorstel met daarin de exacte entiteit van koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorwaarden. Verkoper prefereert een onvoorwaardelijk voorstel. Verkoper behoud zich het recht voor wijzigingen aan te brengen aan het verkoopproces.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Model-overeenkomst
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.000.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
885 m²
Perceel
1.884 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sportstraat 3

€ 1.000.000 k.k.