• Onder bod

Hofje van Holtlant 7 2352 GE Leiderdorp

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Te Koop middels (gedeeltelijke) Sale & Leaseback constructie, het Onderwijs en Zorgcomplex, gelegen aan de Simon Smitweg 7 te Leiderdorp. Cardea wenst het complex op korte termijn te vervreemden om vervolgens een langdurige huurovereenkomst te sluiten.

Het complex is in eigendom bij Stichting Cardea Jeugdzorg (Cardea). De exploitatie geschiedt door OZC Orion (Orion) een samenwerkingsverband tussen de Stichting Cardea Jeugdzorg (Cardea) en Stichting Openbaar Primair en Speciaal Onderwijs Leiden (Proo Leiden).

Orion biedt een combinatie van onderwijs en zorg aan kinderen van 3 tot en met 12 jaar uit Leiden en omgeving, de Duin- en Bollenstreek en de Rijnstreek. Kinderen op Orion hebben dusdanige gedrags- en/of ontwikkelingsproblemen, dat zij binnen het regulier of speciaal basisonderwijs niet goed kunnen functioneren en niet aan leren toekomen. Leerkrachten werken samen met pedagogisch medewerkers aan de ontwikkeling van de kinderen.

Complex
Het complex is in opdracht van Stichting Cardea Jeugdzorg gebouwd en in 2014 aan hen opgeleverd. Het betreft een gebouw van circa 2.565 m² bvo verdeeld over twee bouwlagen. Het complex is gelegen op een perceel ter grootte van circa 6.470m². Op het eigen terrein bevinden zich 36 parkeerplaatsen.
Rondom het gebouw zijn buitenspeelplaatsen met speeltoestellen, groenvoorzieningen, buitenbergingen en fietsenstallingen gerealiseerd. Het perceel is afgezet met erfafscheidingen van diverse hoogten.

Het gebouw bestaat momenteel uit diverse ruimten, namelijk:
• Ontvangst/secretariaat
• Leslokalen met pantry en sanitair
• Kantoren/kantoortuin
• Algemene toiletten en sanitair
• Keukens met apparatuur
• Volledig ingerichte gymzaal met kleedkamers, douches en toiletten
• Opslagruimten
• Technische ruimten
• Vergader- en multifunctionele ruimten

Omgeving
De Simon Smitweg 7 te Leiderdorp ligt in de wijk Elizabethhof. Deze wijk is gelegen naast de A4. In de directe omgeving van het complex ligt een woonwijk, het Gemeentehuis Leiderdorp, het Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, Woon- en winkelboulevard (WOOON) enzovoorts. Gelegen tegenover polder, watersport en recreatiegebied ‘’Munnikenpolder’’. De locatie is goed te bereiken en ligt nabij uitvalswegen.

Energielabel
Het object beschikt over energielabel A.

Bezichtigingen
Op afspraak.

Informatieverstrekking
Verkoper, noch haar werknemers zullen geen enkele informatie verstrekken over het object en de verkoop daarvan. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk doch dringend nimmer de locatie zelf te betreden.
Indien u vragen heeft over de propositie, dataroom en/of verkoopproces staat de verkopende makelaar u uiteraard graag te woord.

Voor meer informatie verwijzen wij u allereerst naar de projectinformatie. De verkopende makelaar staat u uiteraard graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakten

Oppervlakte
2.565 m²
Perceel
6.470 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hofje van Holtlant 7

Prijs op aanvraag