Ommerenveldseweg 8 a 4032 NC Ommeren

€ 85 /m²/jaar € 575.000 k.k.

Omschrijving

Op een zeer goed te bereiken locatie aan de provincialeweg N320 (Kesteren - Culemborg) gelegen multifunctioneel bedrijfsobject. Momenteel in gebruik als rouwcentrum. Ook geschikt voor diverse andere gebruiksmogelijkheden. Gelegen op een uitstekende zichtlocatie. Het geheel staat op het royaal grondperceel van totaal 4.375 m2. Er zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig.

Indeling gebouw:
Entree met dubbele deuren, garderobe, portaal/gang, meterkast, dragersruimte, dames- en herentoilet, invalidetoilet, portaal, familieruimte, keukenruimte met buitendeur, opbaarruimte met koelruimte en douche, werkruimte, royale aula van circa 125 m2, berging en c.v.ruimte.

Het gebouw is goed onderhouden en v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas, heteluchtverwarming en gestoffeerd. In 2004 is de aula vergroot middels een aanbouw.

Bestemmingsplangegevens:
Het object heeft volgens het vigerend bestemmingsplan Buitengebied gemeente Buren en vastgesteld op 23-09-2009 de bestemming "maatschappelijk" met als nadere aanduiding "Mortuarium". De voor "maatschappelijk" aangewezen gronden zijn bestemd voor maatschappelijke voorzieningen.

Hieronder valt ook te denken aan een gebruik van medische of para-medische aard, zoals fysiotherapie, logopedie, huidtherapeut, ergotherapeut of dietiek. Bij een andere bestemmingswijziging zal dit in overleg met de omgevingsdienst Rivierenland c.q. met de gemeente dienen te geschieden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000 kosten koper
Huurprijs
€ 85 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
290 m²
Perceel
4.375 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ommerenveldseweg 8 a

€ 85 /m²/jaar € 575.000 k.k.